Αρχική Πολιτισμός Live streaming εκδηλώσεις από το Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Live streaming εκδηλώσεις από το Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

0
live streaming εκδηλώσεις
Διαφήμιση

Το Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες και τους κανόνες που επιβάλει η πανδημία του κορονοϊούΕνδιαφέροντα προγράμματα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους μπορεί κανείς να ανακαλύψει και να παρακολουθήσει Live, αξιοποιώντας τον χρόνο του παραγωγικά και δημιουργικά.

Συναυλία ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

-Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21.00-

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο ταλαντούχος ράπερ ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, υποδέχεται το κοινό του με μία live διαδικτυακή συναυλία, στο πλαίσιο της σειράς Μusic Escapades.

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, κατά κόσμον Παναγιώτης Κυριακού, υπηρετεί πιστά από το 2001 μέχρι και σήμερα την κουλτούρα του hip hop.  Ξεκίνησε ως μέλος των Ψυχόδραμα και συνεχίζει πλέον με τους δικούς του προσωπικούς δίσκους. Είναι ένας δυνατός hip hop artist, με δυνατές ρίμες και εξαιρετικά flow. Ο καλλιτέχνης μέσα στα κομμάτια του μιλάει με ειλικρίνεια και πάθος για την πραγματική ζωή έτσι όπως ο ίδιος την βιώνει.

Με την δισκογραφική του εταιρεία Bashment έχει θέσει στόχο να διευρύνει την hip hop σκηνή και να εντάξει νέους καλλιτέχνες στο δυναμικό του.

Στη συναυλία του ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλη την καλλιτεχνική του πορεία. Από τα «Διηγήματα Χαμένης Νιότης» μέχρι τα πρόσφατα κομμάτια του για τα «Παιδιά της Νέας Εποχής» από το τελευταίο του concept άλμπουμ DECA.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συναυλία live στην επίσημη σελίδα του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

Στο ατελιέ της κυρίας Βλεφαρίδου

-Κάθε Σάββατο στης 11:00-

Το ατελιέ της κυρίας Βλεφαρίδου συνεχίζεται και τα Σάββατα του Νοεμβρίου. Μία σειρά με πολύ δημιουργία για τους μικρούς μας φίλους και μια αφορμή για να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, ανακαλύπτοντας την τέχνη.

Η κυρία Βλεφαρίδου μετά την περιπλάνηση της σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπου πραγματοποιούσε τα εργαστήρια τις, αποφασίζει να στεγαστεί σε ένα καινούργιο ατελιέ.

Την καλλιτέχνιδα συνοδεύει ο Υπολογιστής Πι-Μα-Ξι , ο οποίος ωθεί τα παιδιά να δημιουργήσουν ένα έργο με έμπνευση από μια είδηση, ένα καλλιτεχνικό γεγονός ή μια προσωπικότητα από την ιστορία της τέχνης.

Ιδέα, κείμενο, παρουσίαση, εικαστικά, κυρία Βλεφαρίδου: Αγγελική Μπόζου
Μουσική, κείμενο, μοντάζ, Υπολογιστής Πι-Μα-Ξι: Θάνος Κοσμίδης

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα επεισόδια ακολουθώντας τα σχετικά link στη σελίδα του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, και μέσα από το τη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

 

Διαφήμιση