Αρχική Τουρισμός Ξεκινάει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής

Ξεκινάει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής

0
6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής
Διαφήμιση

To 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής αναμένεται να πραγματοποιηθεί από αύριο 9 έως την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην περιοχή των Καμένων Βούρλων της Φθιώτιδας. Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και έχει στόχο την ενίσχυση δράσεων που συμβάλλουν στην προβολή του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην ανάδειξη των ειδικών μορφών τουρισμού τις οποίες προσφέρει η Ελλάδα.

Το συνέδριο διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κεντρικό θέμα: «Η ιαματική ιατρική ως συμπληρωματική ιατρική».

Σε αυτό θα συμμετάσχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, εξειδικευμένοι στο πεδίο του θερμαλισμού και της ιαματικής ιατρικής, ενώ ακόμα θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για τις δυνατότητες αναβάθμισης και διεθνούς προβολής των ιαματικών πηγών της χώρας μας.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η περαιτέρω ανάδειξη και καθιέρωση των ιαματικών λουτροπόλεων της Ελλάδας στον διεθνή χάρτη του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας, καθώς και η προβολή των πλεονεκτημάτων της χώρας για τη διεξαγωγή σημαντικών συνεδρίων, που σχετίζονται με αυτή τη μορφή τουρισμού.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here