Αρχική Διατροφή - Προτάσεις Το Dog Weekend έρχεται για 4η χρονιά στον Παρνασσό

Το Dog Weekend έρχεται για 4η χρονιά στον Παρνασσό

0
Elatos Resort Dog Weekend 1
Διαφήμιση

Απολαύστε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στο Elatos Resort στις 13-15 Νοεμβρίου μαζί με τους τετράποδους φίλους σας.

Το βραβευμένο ως pet friendly Elatos Resort & Health Club διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά τον δημοφιλή θεσμό του Dog Weekend στις 13-15 Νοεμβρίου 2020.

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην φροντίδα των αγαπημένων μας κατοικιδίων. Με πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα ιδιωτικά chalets σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο καταπράσινο ελατοδάσος.

Το πρωί του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου, η ημέρα ξεκινάει με μια πεζοπορία μέσα στα καταπράσινα μονοπάτια του Παρνασσού. Απολαμβάνοντας τον φρέσκο αέρα και τις ομορφιές του βουνού.

Elatos Resort

Σεμινάριο και tips

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες, ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης, θα υποστηρίξουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους για ακόμα μια χρονιά το event.
Χαρίζοντας πολύτιμες συμβουλές για την περιποίηση και την εκπαίδευση των σκύλων.

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την σημασία και τους τρόπους της διατήρησης της καλής υγείας των κατοικιδίων.
Ενώ θα μάθουν χρήσιμα tips για τη σωστή συμπεριφορά των ιδιοκτητών. Ιδιαίτερα στα νεαρά κουτάβια τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες.

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με την φροντίδα των ζώων. Μέσα από ένα Q&A με τους ειδικούς.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, οι ιδιοκτήτες θα απολαύσουν τα λατρεμένα τους κατοικίδια να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους. Μέσα από έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαγωνισμό.

Στο τέλος της ημέρας όλοι οι τετράποδοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σπίτι με πλούσια δώρα.

Το Elatos Resort έπειτα από τρεις επιτυχημένες χρονιές διεξαγωγής του Dog Weekend, περιμένει και φέτος παλιούς και νέους επισκέπτες. Σε μια μοναδική εξόρμηση σε έναν παράδεισο ιδιωτικότητας. Τηρώντας πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που έχει ορίσει η πολιτεία.

Μεγάλος χορηγός του 4ου Dog Weekend θα είναι η Royal Canin που θα φροντίσει για τη σωστή διατροφή των πιστών μας φίλων.

Πακέτο διαμονής:
Από 220€/ διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 10 ετών σε classic chalet (συμπεριλαμβάνεται το μεσημεριανό γεύμα του Σαββάτου).
Ελάχιστη διαμονή: 2 διανυκτερεύσεις.

Διαφήμιση