Αρχική Επιλεγμένα Πρεμιέρα θεατρικών παραστάσεων αυτό το σαββατοκύριακο στο θέατρο ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Πρεμιέρα θεατρικών παραστάσεων αυτό το σαββατοκύριακο στο θέατρο ΒΙΚΤΩΡΙΑ

0
θεατρικές παραστάσεις

Πρεμιέρα κάνουν αυτό το σαββατοκύριακο δύο θεατρικές παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου ΒΙΚΤΩΡΙΑ και σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου. 

“Αττίκ, Μια ζωή χειροκροτήματα”

Αττίκ, Μια ζωή χειροκροτήματα

Αύριο η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης “Αττίκ, Μια ζωή χειροκροτήματα”, που μπαίνει στο 10ο χρόνο επιτυχίας της. Η παράσταση εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε, για την ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα συνθέτη και τραγουδιστή Κλέωνα Τριανταφύλλου – ή κατά κόσμον Αττίκ –, και μας ταξιδεύει σε έναν κήπο με γιασεμιά, γιούλια και βιόλες στην θρυλική μάντρα του Αττίκ και να μας θυμήσει – ή να μας γνωρίσει – τα τραγούδια του, τους έρωτες του και  την ζωή του!

Η γυναίκα σύμβολο της ζωής του, η μητέρα του Εριθέλγη, οι 3 γυναίκες που αποτέλεσαν σταθμό στη ζωή του η Μαρί Ελέν, η Μαρίκα και η Σούρα ξαναζωντανεύουν σε μια συνέντευξη – διήγηση – εξομολόγηση στον νεαρό, τότε, Γιώργο Τζαβέλα, για την δημιουργία της ταινίας “Χειροκροτήματα” .

Η μουσικοθεατρική παράσταση του Άγγελου Ανδρεόπουλου, και σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, παρουσιάζεται, από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου ΒΙΚΤΩΡΙΑ (Μαγνησίας 5).

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Κίκλης, η Γεωργία Αμπουράντυ, ο Κριστιάν Κουλμπίντα, η Αννίτα Μαυρομιχάλη, η Κατερίνα Μοίρα, ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, η Γωγώ Φάκου.

Η παράσταση έχει διάρκεια 90 λεπτά και θα προβάλετε κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 με τιμή εισιτηρίου στα 15 ευρώ (γενική είσοδος).

“Ελεύθερο Ζευγάρι”

Ελεύθερη Σχέση

Την πρεμιέρα της κάνει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και η θεατρική παράσταση “Ελεύθερο Ζευγάρι”, σε ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη, από το έργο των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε και σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου, που προβάλλεται για 7η χρονιά.

Με στόχο να προσφέρει γέλιο στο κοινό, σε μια εποχή που ο κόσμος το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, ο Γιώργης Κοντοπόδης παρουσιάζει την γνωστή σε όλους μας ιστορία με κεντρικό θέμα την ελεύθερη σχέση.

Ο κρητικός μουρντάρης σύζυγος, ζητάει από την Ιταλίδα γυναίκα του να μετατρέψουν τη σχέση τους σε “ελεύθερη”, ώστε να μπορεί με τις ευλογίες της να κάνει τα παραστρατήματα του. Τι συμβαίνει όμως όταν η σύζυγος του αποκτάει εραστή; επί της σκηνής! Η συμμετοχή του κοινού είναι απαραίτητη σε μια παράσταση διαδραστική όπου το γέλιο προσφέρεται με αφθονία.

Η παράσταση θα προβάλλεται από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου ΒΙΚΤΩΡΙΑ (Μαγνησίας 5).

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιώργης Κοντοπόδης, η Μαρσω Φίλη, ο Κριστιάν Κουλμπίντα.

Η παράσταση έχει διάρκεια 90 λεπτά και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:15 με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ και 12 ευρώ για φοιτητές, άνεργους και Α.Μ.Ε.Α..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here