Αρχική Ειδήσεις Η Νέα Υόρκη ετοιμάζει τα…υπαίθρια μπαρ-εστιατόρια για το χειμώνα

Η Νέα Υόρκη ετοιμάζει τα…υπαίθρια μπαρ-εστιατόρια για το χειμώνα

0
ΝέαΥόρκη covid
Διαφήμιση

Εν’ μέσω πανδημίας, ο δήμαρχος στη Νέα Υόρκη Μπιλ ντε Μπλάσιο πήρε μέτρα για να βοηθήσει τα μπαρ-εστιατόρια να συνεχίσουν τις δημοφιλείς υπαίθριες εγκαταστάσεις φαγητού.

Και να στηρίξει τον μύθο της κοσμοπολίτισσας πόλης με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις ενώ πλησιάζει ο χειμώνας, με το “Open Restaurants”.

Και μπορεί ο Covid-19 να έκλεισε ιστορικά και φημισμένα ξενοδοχεία στην πόλη, όπως το ορόσημο Roosevelt Hotel, αλλά με μπαρ και εστιατόρια, θα τα βρει…σκούρα.

Ο δήμαρχος αποφάσισε ότι οι θερμάστρες -παντός είδους- θα επιτρέπονται σε πεζοδρόμια των μπαρ και εστιατορίων. Και θα τα μετατρέψουν τον χειμώνα σε ένα απέραντο και …ζεστό σαλόνι.

“Τα μπαρ και εστιατόρια, είπε ο Μπιλ ντε Μπλάσιο κάνουν τη Νέα Υόρκη την μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο.

Και είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τη συνεχιζόμενη ανάκαμψη τους από αυτήν την κρίση”.

ΝέαΥόρκη covid

Η Νέα Υόρκη επέτρεψε για πρώτη φορά το υπαίθριο φαγητό να ξαναρχίσει τον Ιούνιο. Επιτρέποντας σε δρόμους και πεζοδρόμια τα τραπέζια, προτού επεκτείνει το “Open Restaurants”, όλο το χρόνο από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Στα εστιατόρια επιτρέπεται να χρησιμοποιούν περίφραξη για να διατηρούν τους επισκέπτες ζεστούς.
Σε μερικούς χώρους τουλάχιστον το 50% της επιφάνειας του πλευρικού τοιχώματος της περίφραξης πρέπει να παραμείνει ανοιχτό και επιτρέπονται ηλεκτρικές θερμάστρες.

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση