Αρχική Επιλεγμένα Ελλάδα 2021: «Ας κρατήσουν οι χοροί» για την επέτειο επανάστασης του 1821...

Ελλάδα 2021: «Ας κρατήσουν οι χοροί» για την επέτειο επανάστασης του 1821 – Βίντεο

0
Ας κρατήσουν οι χοροί
Διαφήμιση

Το τραγούδι «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου επέλεξε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», για το βιντεοκλίπ της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση. 

Από το 1983 που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι μέχρι και τώρα έχει αγαπηθεί και συνεχίζει να αγαπιέται από εκατομμύρια Έλληνες. Ένα τραγούδι που με τον ξεσηκωτικό του ρυθμό σε παρασέρνει σε ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας.

Το τραγούδι του Σαββόπουλου παρουσιάζει με ιδιαίτερη ευαισθησία την ιστορική πορεία της Ελλάδας από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, μέσα από την αλληγορία της γιορτής μιας παρέας σύγχρονων Ελλήνων.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, εξηγώντας τους λόγους αυτής της επιλογής δήλωσε: «Διαλέξαμε αυτό το τραγούδι, γιατί περιγράφει με ένα μοναδικό τρόπο το κοινό μας ταξίδι. Σε αυτά τα 200 χρόνια, η «σύναξή» μας ξεδιπλώθηκε, μεγάλωσε. Ο «δεσμός μας πύκνωσε». Πολλές φορές πέσαμε αλλά ξανασηκωθήκαμε και «οι παρέες μας συνέχισαν να γράφουν ιστορία». Το 2021 κοιτάζουμε μπροστά. Σμίγουμε «τις παλιές και τις αναμμένες τροχιές» μας με ένα φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον. Γιατί το ταξίδι των Ελλήνων συνεχίζεται. Ας κρατήσουν οι χοροί λοιπόν!».

Η Ελλάδα ενωμένη και όλοι μαζί βαδίζουμε μπροστά. Μέσα από την επέτειο για τα 200 χρόνια από την επανάσταση δίνετε το μήνυμα του αισιόδοξου πατριωτισμού. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή του τραγουδιού «Ας κρατήσουν οι χοροί», που εκφράζει την ελληνική περηφάνια με αισιοδοξία και σεβασμό.

 

 

 

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here