Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Ξενοδοχείο στο Beverly Hills προσφέρει σε πακέτο την ζωή της Μarilyn

Ξενοδοχείο στο Beverly Hills προσφέρει σε πακέτο την ζωή της Μarilyn

0
The Beverly Hills Hotel
Πηγή Εικόνας: booking.com
Διαφήμιση

Ζήσε για λίγες ημέρες, όπως η θρυλική Αμερικανίδα ηθοποιός, Marilyn Monroe στο ιστορικό ξενοδοχείο The Beverly Hills στο Los Angeles. Τo συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν η αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων προσωπικοτήτων. Κανένας όμως δεν άφησε το σημάδι του τόσο όσο η Marilyn Monroe και τώρα περήφανο την τιμάει με ένα πακέτο που ονομάζεται “Live Like Marilyn.”

Λίγα λόγια για το The Beverly Hills

Η πόλη του Beverly Hills χτίστηκε γύρω από το ξενοδοχείο και ξεκίνησε η ιστορία ολόκληρης της περιοχής. Το Beverly Hills Hotel άνοιξε στις 12 Μαΐου 1912 πριν ακόμη υπάρξει η πόλη. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο για να διαμένουν οι άνθρωποι, κοιτάζοντας το ακίνητο που θα αγοράσουν στην περιοχή. Ο αρχικός ιδιοκτήτης και ιδρυτής του The Beverly Hills Hotel ήταν η Margaret Anderson και το σύνθημά της για το ξενοδοχείο ήταν, “Οι επισκέπτες δικαιούνται το καλύτερο από όλα ανεξάρτητα από το κόστος!”

Η Marilyn Monroe και το ξενοδοχείο The Beverly Hills

Το πακέτο “Live Like Marilyn” εμπνεύστηκε από τη μακρά ιστορία της ηθοποιού με το ξενοδοχείο. Η Aμερικανίδα star Marilyn Monroe έζησε στο ξενοδοχείο για χρόνια, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της ανάμεσα στα μπανγκαλόου 1 και 7. Έμεινε επίσης στα μπανγκαλόου 20 και 21 με τον Yves Montand ενώ κινηματογραφούσε την ταινία «Let’s Make Love». Το αγαπημένο της τραπέζι ήταν το τραπέζι 6, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Polo Lounge.

The Beverly Hills Hotel
Πηγή Εικόνας: booking.com

Το πακέτο “Live Like Marilyn”

Τώρα, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για το πακέτο “Live Like Marilyn”  που συνδυάζει όλες τις αγαπημένες επιλογές  της Marilyn Monroe. Μπορείς να ζήσεις για λίγες μέρες μια πολυτελούς εμπειρίας στο ξενοδοχείο απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις και παίρνοντας λίγη αίσθηση λάμψης.

Το πακέτο περιλαμβάνει πολυτελές μπανγκαλόου για δύο άτομα. Μία εμπειρία με ένα “Some Like It Hot” μπάνιο με καθαρό αλάτι Ceara Atlantic sea, γλυκό πορτοκάλι και λάδια γκρέιπφρουτ, μαξιλάρι μπάνιου, ξύλινη βούρτσα και γάντι μπάνιου, καθώς και ένα μπουκάλι άρωμα CHANEL N ° 5 . Το πακέτο συνοδεύεται επίσης από ένα μπουκάλι σαμπάνιας καλωσορίσματος. Ωστόσο, αν κάνετε κράτηση για το Bungalow 1A, γνωστό ως “Marilyn Bungalow”, η σαμπάνια καλωσορίσματος αναβαθμίζεται σε ένα μπουκάλι Dom Pérignon.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πακέτο ένα δείπνο για δύο άτομα από το Marilyn’s Menu, το οποίο εμπνέεται εξ ολοκλήρου από μια συνέντευξη που έδωσε η Marilyn Monroe, σε μια έκδοση του περιοδικού Pageant Magazine του 1952. «Τα δείπνα μου στο σπίτι είναι απίστευτα απλά», είπε η Marilyn Monroe. «Κάθε βράδυ σταματάω στην αγορά κοντά στο ξενοδοχείο μου και μαζεύω μπριζόλα, παϊδάκια ή συκώτι, τα οποίο ψήνω στον ηλεκτρικό φούρνο στο δωμάτιό μου. Συνήθως τρώω τέσσερα ή πέντε ωμά καρότα με το κρέας μου και αυτό είναι όλο. ” Η Marilyn Monroe πρόσθεσε ότι μερικές φορές θα επέτρεπε στον εαυτό της ένα παγωτό ως απόλαυση.

ξενοδοχείο The Beverly Hills
Πηγή Εικόνας: booking.com

Οι τιμές για το πακέτο “Live Like Marilyn”

Εάν κάνετε κράτηση για Bungalow 1A, το πακέτο ξεκινά από 9.200 $ ανά διανυκτέρευση. Το πακέτο ξεκινά από 2.600 $ ανά διανυκτέρευση σε μια σουίτα κήπου και 3.200 $ ανά διανυκτέρευση για μια σουίτα μπανγκαλόου Rodeo. Το πακέτο είναι διαθέσιμο από τώρα έως τις 20 Ιουνίου 2021.

Πηγή: dorchestercollection.com, travelandleisure.com

 

Διαφήμιση