Αρχική Ειδήσεις Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της, που αριστεύουν

Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της, που αριστεύουν

0
Youth Excellence Winners2
Διαφήμιση

Έχοντας ως πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της την ανάδειξη της αριστείας και τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των Ανθρώπων της, η WIND αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των παιδιών των εργαζομένων της. Και τα επιβραβεύει μέσω του προγράμματος ευWIND Youth Excellence.

Η Εταιρεία, προσφέρει 10 χρηματικές υποτροφίες σε παιδιά που αρίστευσαν και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σε σημαντικούς τομείς.
Όπως εκπαίδευση, έρευνα και τεχνολογία, τέχνη, αθλητισμός, εθελοντισμός και άλλους.

Οι συμμετοχές ήταν πολυάριθμες. Γεγονός που αντικατοπτρίζει την εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών. Και ταυτόχρονα τη συνεχή υποστήριξη και παρότρυνση των γονιών τους ώστε να εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους.

Υποτροφίες τριών κατηγοριών ύψους 4.000€, 7.000€ και 10.000€

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από μέλη της Διοίκησης, καθώς και από διακεκριμένους εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας, αξιολόγησε ανώνυμα τις προτάσεις.

Καταλήγοντας στους δέκα διακριθέντες, που θα λάβουν τις υποτροφίες τριών κατηγοριών ύψους 4.000€, 7.000€ και 10.000€.

«Η αριστεία ως κύριο συστατικό του DNA και της εταιρικής μας κουλτούρας, συνδέεται άρρηκτα με την αποτελεσματικότητα της επιχειρησιακής λειτουργίας μας, τόνισε ο κ. Γεράσιμος Καρμίρης, Ανώτερος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς.

Μέσω της νέας πρωτοβουλίας ευWind Youth Excellence, ήρθε η στιγμή να επιβραβεύσουμε τις διακρίσεις των παιδιών μας.

Με στόχο να τα εμπνεύσουμε για να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και επιμονή να εκπληρώνουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.»

Το πρόγραμμα υποτροφιών Youth Excellence έρχεται να εμπλουτίσει τον θεσμό ευWIND, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια.
Με στόχο να εξελίσσει τους εργαζομένους της τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τι είναι το ευWIND

Το ευWIND είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ευεξίας που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τους εργαζόμενους της WIND.

Με κύριο μέλημα τη συμμετοχή τους σε αθλητικές και πολιτισμικές δραστηριότητες που οι ίδιοι έχουν προτείνει.

Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, στις οποίες έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι.

Ως πρόγραμμα εντάσσεται στις πολυάριθμες δράσεις ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού που υλοποιεί η Εταιρεία. Με έμφαση την επένδυση στους ανθρώπους της.

Διαφήμιση