Αρχική Special Topics Η WATT+VOLT και ο ΕΣΑΚΕ συμπαίκτες για ακόμη δύο χρόνια

Η WATT+VOLT και ο ΕΣΑΚΕ συμπαίκτες για ακόμη δύο χρόνια

0
logo wattvolt
Διαφήμιση

Η WATT+VOLT συνεχίζει να στηρίζει τις ομάδες και τους αθλητές της Basket League ανανεώνοντας τη χορηγική συνεργασία της με τον ΕΣΑΚΕ για ακόμη δύο χρόνια, έως το 2022.

Ο Πρόεδρος και CEO της WATT+VOLT, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου δήλωσε σχετικά: «Για εμάς ο ΕΣΑΚΕ ταυτίζεται με όλα όσα αγαπάμε και πιστεύουμε. Αθλητισμός, ήθος, επιμονή, προσήλωση στο στόχο και το «ευ αγωνίζεσθε» να πρωταγωνιστεί. Υποστηρίζουμε έμπρακτα κάθε αγώνα της Basket League, αισθανόμαστε περήφανοι για τον ελληνικό αθλητισμό και τις μεγάλες του στιγμές και συνεχίζουμε δυναμικά τη συνεργασία μας με τον ΕΣΑΚΕ. Μία συνεργασία που με τα χρόνια αποδεικνύει ότι έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και είμαστε μαζί στο αθλητικό όραμα.»

Ενώ, στη φιλοσοφία της εταιρείας είναι μικροί και μεγάλοι που αγαπούν το μπάσκετ και εμπνέονται από τις αξίες του να παρακολουθήσουν και φέτος ένα πρωτάθλημα γεμάτο συναρπαστικές στιγμές και θετική ενέργεια.

Η εταιρεία πιστεύει στα ιδανικά του μπάσκετ, στην ομαδικότητα, στην επιμονή, στη συγκέντρωση και την αφοσίωση στο στόχο. Αλλά και στις ευκαιρίες, στις ανατροπές και στην ανάδειξη νέων ταλέντων, αθλητών που θα σπάσουν τα ρεκόρ και θα προσπεράσουν κάθε εμπόδιο δυναμικά για να πετύχουν αυτό που θέλουν πολύ.

Διαφήμιση