Αρχική Ευζωία Η TUI επεκτείνει έως το Νοέμβριο την τουριστική σεζόν στην Ελλάδα

Η TUI επεκτείνει έως το Νοέμβριο την τουριστική σεζόν στην Ελλάδα

0
Θεοχάρης
Διαφήμιση

Η αυξημένη τουριστική ζήτηση για Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει την επέκταση της φετινής σεζόν από πλευράς TUΙ ως το τέλος Νοεμβρίου.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα μετά την συνάντηση που είχε ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI κ. Σεμπαστιάν Έμπελ.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της συνάντησης η Ελλάδα ήταν φέτος στην πρώτη θέση μεταξύ των δημοφιλών τουριστικών προορισμών για τους επισκέπτες της TUI. Παράλληλα σημαντική ήταν η αύξηση του μεριδίου αγοράς της χώρας μας εντός του γερμανικού Ομίλου.

Αίσθημα ασφάλειας για διακοπές στην Ελλάδα

Οι πελάτες της TUI, επέλεξαν την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών, για το αίσθημα ασφάλειας που τους δημιούργησε η χώρα μας.
Λόγω της εξαιρετικής υγειονομική διαχείριση της πανδημίας από τις ελληνικές αρχές. Καθώς και την υποδειγματική εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στη Μεσόγειο που η TUI Cruises ξεκίνησε το πρόγραμμα κρουαζιέρας της.
Και από την περασμένη εβδομάδα προσφέρει κρουαζιέρες από την Κρήτη με προορισμό την Κέρκυρα και με ενδιάμεση στάση στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο κ. Έμπελ εξήρε την καλή συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού. Και εξέφρασε την πρόθεση του Ομίλου να επεκτείνει περαιτέρω τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στην Ελλάδα.

Συζητήθηκαν, επίσης θέματα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την τουριστική ζήτηση στην Ελλάδα το 2021.

Χ. Θεοχάρης: «Στρατηγική προτεραιότητα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου»

Ο κ. Θεοχάρης τόνισε τη στρατηγική προτεραιότητα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου για την επόμενη σεζόν.

Σημειώνοντας ότι το καθολικό Πάσχα του 2021 αποτελεί μια ευκαιρία ώστε η έναρξη της περιόδου να πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου. Αξιοποιώντας τις διακοπές μεγάλων αγορών για τη χώρα μας.

Ο Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε επίσης σε σημαντικές θεσμικές πρωτοβουλίες της χώρας μας που αφορούν στην εφαρμογή ενιαίων διαδικασιών για το άνοιγμα της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς. Εκφράζοντας τη δέσμευση της Ελλάδας για την προώθησή τους.

Διαβάστε επίσης:  Νέες αιτήσεις για το North Evia Samos Pass - Έως 300 ευρώ για διακοπές

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε μια άριστη τουριστική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, τόνισε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Έχοντας πλέον σημαντική εμπειρία στην επιτυχή διαχείριση των υγειονομικών προκλήσεων.

Η επόμενη περίοδος θα βρει την Ελλάδα ακόμα πιο έτοιμη για να υποδεχθεί ξένους επισκέπτες απρόσκοπτα και με ασφάλεια».

Σ. Έμπελ: «Η Ελλάδα δημιούργησε ένα πλαίσιο για την ασφαλή επανέναρξη του τουρισμού»

«Η Ελλάδα δημιούργησε ένα πλαίσιο για την ασφαλή επανέναρξη του τουρισμού, δήλωσε ο κ. Σεμπαστιάν Έμπελ.

Αυτό μας επέτρεψε να συνεχίσουμε και φέτος να προσφέρουμε στους επισκέπτες μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα.

Η χώρα έχει προετοιμαστεί καλά για την επανέναρξη και τη λειτουργία του τουρισμού. Αυτό αποδεικνύει πως μπορείς να προσφέρεις υπέροχες εμπειρίες διακοπών. Και ταυτόχρονα, να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των υπαλλήλων και του τοπικού πληθυσμού στους τουριστικούς προορισμούς.

Θέλουμε να εμβαθύνουμε περαιτέρω τις στενές μας σχέσεις με την Ελλάδα και είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν του 2021 στην Ελλάδα».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣε επίπεδα ρεκόρ σε Βρετανία και Γαλλία, τα χθεσινά κρούσματα Covid-19
Επόμενο άρθροThe Art of Photography: Έκθεση φωτογραφίας στην Blank Wall Gallery στην Κυψέλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ