Αρχική Special Topics Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δωρίζει ιατρικό εξοπλισμό ζωτικής σημασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δωρίζει ιατρικό εξοπλισμό ζωτικής σημασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

0
Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ
Διαφήμιση

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την προστασία της δημόσιας υγείας προχωρώντας σε δωρεά δύο ηλεκτροκαρδιογράφων τελευταίας τεχνολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου δωρίζοντας απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό για την ενίσχυση και θωράκιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Παράλληλα, με τη δωρεά των ηλεκτροκαρδιογράφων, ο Όμιλος ενισχύει την ετοιμότητα της νέας Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, ειδικά διαμορφωμένης για την εξέταση ενδεχόμενων κρουσμάτων από τον ιό COVID-19.

Ο κ. Μιχάλης Βλάχος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε: «Η καρδιά του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ χτυπάει στην τοπική κοινωνία του Βόλου. Εδώ όπου ζούμε, εργαζόμαστε, παράγουμε, αναπτυσσόμαστε και επενδύουμε. Σε μια δύσκολη εποχή, συνεχίζουμε να δίνουμε το παρόν και να στηρίζουμε τις ανάγκες του τόπου μας. Με τη δωρεά των ηλεκτροκαρδιογράφων τελευταίας τεχνολογίας, ενισχύουμε περαιτέρω το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων».

 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών υλικών, σκυροδέματος, βιομηχανικών ορυκτών και προηγμένων αειφόρων λύσεων, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafarge.gr

 

Διαφήμιση