Αρχική Ειδήσεις Έκτακτο: Σοβαρό δυστύχημα με εκτροχιασμό τρένου στη Σκωτία

Έκτακτο: Σοβαρό δυστύχημα με εκτροχιασμό τρένου στη Σκωτία

0
w12 150520sk
Εκτροχιασμός τρένου στο Στόουνχέβεν. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαφήμιση

Τρένο εκτροχιάσθηκε στην βορειοανατολική Σκωτία, με άγνωστο ακόμη απολογισμό θυμάτων. Έχει επιβεβαιωθεί από την αρχή σίγουρα ένας νεκρός, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον έκανε λόγο για «εξαιρετικά σοβαρό» συμβάν με άγνωστο ακόμη απολογισμό θυμάτων.

«Είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό συμβάν», έγραψε στο Twitter η Νίκολα Στέρτζον. «Αν και τώρα αρχίζουν να φθάνουν στοιχεία, φοβάμαι ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί». Ωστόσο, το Sky News μετέδωσε ότι έχει ήδη επιβεβαιωθεί ένας θάνατος.

Περί τα τριάντα ασθενοφόρα, ανάμεσά τους και ελικόπτερα, έχουν σπεύσει στον τόπο εκτροχιασμού τρένου στην περιοχή του Στόουνχέβεν της βορειοανατολικής Σκωτίας, ανακοίνωσε η σκωτική αστυνομία, ενώ πλάνα από τον τόπο του ατυχήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι καπνός υψώνεται στο σημείο, ενώ το ίδιο το τρένο δεν είναι ορατό.

Να σημειωθεί ότι ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν την νύκτα στην Σκωτία, πολλές περιοχές έχουν πλημμυρίσει και καθυστερήσεις σημειώνονται στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση