Αρχική Ειδήσεις Τα 5 πιο μοντέρνα φυτά εσωτερικού χώρου για το καλοκαίρι 2020

Τα 5 πιο μοντέρνα φυτά εσωτερικού χώρου για το καλοκαίρι 2020

0
φυτά
Διαφήμιση

Παρόλο που μερικά φυτά εσωτερικού χώρου, όπως οι σανσεβιέρια και οι πόθοι, θα είναι πάντα σε ζήτηση, υπάρχουν μερικά νέα και αγαπημένα.

Είναι τα πιο δημοφιλή αυτή τη σεζόν. Αυτά είναι τα φυτά “celeb status”. Που συνεχίζουν να “πρωταγωνιστούν” στο Instagram, στο TikTok και στις σελίδες των περιοδικών διακόσμησης.

φυτά

Τα 5 πιο μοντέρνα φυτά εσωτερικού χώρου του καλοκαιριού 2020

1. Σειρά από μαργαριτάρια ή σενέκιο

Πλούσιο, καταπληκτικό φυτό το σενέκιο. Μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές του καλοκαιριού. Φυτό που τραβά την προσοχή και μοιάζει με…σειρά πράσινων μαργαριταριών.

Δεν προσθέτει μόνο προσωπικότητα σε ένα χώρο, αλλά μπορείτε να “παίξετε” με την τοποθέτηση του. Όπως για παράδειγμα να αιωρείται ως φυσική κουρτίνα μπροστά από ένα παράθυρο.

φυτά

2. Ελιά

Η μεσογειακή διακόσμηση σπιτιού είναι της μόδας το 2020. Μαζί με αυτή και η δημοτικότητα των ελαιόδεντρων και των κλαδιών ελιάς.

φυτά

3. Μονστέρα

Με τα μεγάλα, τροπικά φύλλα συνεχίζει να είναι ένα από τα αστέρια των social media. Ρίξτε μια ματιά σε οποιοδήποτε blog διακόσμησης σπιτιού. ‘Η στο Instagram και πιθανότατα θα τo δείτε να κρύβεται στο παρασκήνιο.

φυτά

4. Καλαθέα

Έχει ζωηρά πράσινα και μοβ φύλλα που μοιάζουν να έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι. Και να βρίσκεται στην κορυφή από τους λάτρεις των φυτών.

φυτά

5. Φυτό καφέ

Μέρος της γοητείας αυτού του φυτού είναι ότι συνδυάζει δύο αγαπημένα: Φυτό εσωτερικού χώρου και καφέ. Ναι, μπορείτε στην πραγματικότητα να καλλιεργήσετε τους δικούς σας κόκκους καφέ από ένα φυτό καφέ.

Διαφήμιση