Αρχική COVID-19 Ρεκόρ νέων κρουσμάτων στη Βόρεια Μακεδονία

Ρεκόρ νέων κρουσμάτων στη Βόρεια Μακεδονία

0
Βόρεια Μακεδονία
Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία
Διαφήμιση

180 νέα κρούσματα κορονοϊού εμφανίστηκαν στη Βόρεια Μακεδονία εντός 24ώρου. Με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 2790. Τα 109 από αυτά καταγράφονται στα Σκόπια. Ακόμα 2 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ο συνολικός αριθμός θανάτων ανέρχεται τώρα σε 149.

Η συνεχής αύξηση κρουσμάτων πραγματοποιείται εδώ και μία εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να οφείλεται στο ότι αυξήθηκε παράλληλα, και ο αριθμός των διαγνωστικών τεστ που διενεργούνται. Συγκεκριμένα, το περασμένο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 1271 τεστ, όταν συνολικά στη χώρα έχουν διενεργηθεί 34.386 τεστ ανίχνευσης του Covid-19.

Κορονοϊός

Λόγω της αναζωπύρωσης της επιδημίας στη χώρα, από χθες το βράδυ και μέχρι το πρωί της Δευτέρας, η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών τόσο στην πρωτεύουσα, τα Σκόπια, όσο και σε ορισμένες άλλες πόλεις, όπως το Τέτοβο, Κουμάνοβο και Στιπ, όπου υπάρχουν πολλά κρούσματα.

Σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις της Βόρειας Μακεδονίας η απαγόρευση της κυκλοφορίας ξεκινά στις 16:00 και λήγει στις 05:00 της επομένης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση