Αρχική Επιχειρείν “Athens is Back”: Πλατφόρμα για τη στήριξη των επιχειρήσεων

“Athens is Back”: Πλατφόρμα για τη στήριξη των επιχειρήσεων

0
Κορονοϊός - Ελλάδα
ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Για τον “Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας” και γενικότερα για τις παρεμβάσεις που έχουν ανακοινωθεί κατά καιρούς για την πόλη, έχουν εκφραστεί πολλές απόψεις, θετικές και αρνητικές, με τις τελευταίες να εστιάζουν στο επιδεινούμενο κυκλοφοριακό πρόβλημά της.

Στις πρώτες, τις θετικές, ωστόσο, ξεχωρίζει μια επιχειρηματική πρωτοβουλία, η «Athens is Back» την οποία πήρε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (Ε.Σ.Α.) σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και με στόχο τη στήριξη κάθε μικρής και μεγάλης επιχείρησης της πόλης.

Ενημερωτική πλατφόρμα

Όλες οι επιχειρήσεις και οι πολιτιστικοί φορείς που δραστηριοποιούνται και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας καλούνται να προβάλλουν τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις τους μέσα από τη δυναμική πλατφόρμα www.athensisback.gr δίνοντας έτσι σε κάτοικους και επισκέπτες ένα επιπλέον κίνητρο να βγουν έξω, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν στην πόλη -τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η δράση, που υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, θα παραμείνει ενεργή για τρεις μήνες και θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2020.

Αθήνα, μια πόλη ανοιχτή

Άρση μέτρων - Καταστήματα

“Η πρόσφατη κρίση έχει αφήσει βαθιές πληγές στην αγορά της πρωτεύουσας και οι περιορισμένες τουριστικές ροές δημιουργούν αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα, στην επιχειρηματική κοινότητα της πόλης. Ο Ε.Σ.Α. από την πρώτη στιγμή τόνισε πόσο σημαντικό είναι να σταλεί το μήνυμα ότι η Αθήνα είναι ανοικτή και έτοιμη να υποδεχτεί φίλους και επισκέπτες” επισήμανε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης, προσθέτοντας ότι η καμπάνια «Athens is Back» αποτελεί την πρώτη από μία σειρά πρωτοβουλιών με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες και τις μοναδικές προσφορές που θα βρει κατά την επίσκεψή του “στο μεγαλύτερο και καλύτερο Εμπορικό Κέντρο της χώρας: την αγορά της Αθήνας!”.

Ψηφιακή εργαλειοθήκη

Άρση μέτρων - Καταστήματα

“Όλη αυτή η περίοδος, μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία μεγάλη ψηφιακή εργαλειοθήκη. Κάναμε τεράστια βήματα προς τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών μας”, τόνισε με τη σειρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. “Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, όχι μόνο για τη σχέση του Δήμου με τους πολίτες αλλά και για την προώθηση της τοπικής αγοράς μας, για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την αναβάθμισή της. Στηρίζουμε με πράξεις -και αξιοποιώντας την τεχνολογία- κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματία που σηκώνει το βάρος από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Και το κάνουμε μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε πράγματα όταν προσπαθούμε όλοι μαζί”.

Περισσότερα ΕΔΩ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑναλυτικά οι τιμές στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, με την επιδότηση
Επόμενο άρθροΑνησυχούν για τον μισθό τους οι Έλληνες, λόγω κορονοϊού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ