Αρχική COVID-19 Προβληματισμένοι οι χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Προβληματισμένοι οι χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

0
Ολυμπιακοί αγώνες
Διαφήμιση

Το 65% των χορηγών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, δεν είναι σίγουροι για το 2021. Και δεν έχουν αποφασίσει εάν θα παρατείνουν τις συμβάσεις τους με την Οργανωτική Επιτροπή μετά τον Δεκέμβριο, μετά την αναβολή των Αγώνων έως το 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό αποκαλύπτει έρευνα που δημοσιεύθηκε από το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι NHK.

Οι ερευνητές απευθύνθηκαν σε 78 χορηγούς εκ των οποίων, απάντησαν οι 57.

  • Το 12% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι σκοπεύουν να επεκτείνουν τις συμβάσεις τους με την Οργανωτική Επιτροπή.
  • Περίπου το 65% είπε ότι δεν έχουν αποφασίσει. Και δήλωσαν ότι δεν έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με την επιτροπή για το θέμα.

Οι περισσότερες από τις εταιρείες αρνήθηκαν να απαντήσουν στο τι θα κάνουν αν η επιτροπή τους ζητήσει πρόσθετη οικονομική συνεισφορά. Και δήλωσαν πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για ένα επιπλέον οικονομικό βάρος. Γιατί ήδη έχουν ήδη χάσει ευκαιρίες προώθησης λόγω του κοροναϊού. Και τώρα αντιμετωπίζουν την πιθανότητα να ακυρωθούν οι Αγώνες.

Ορισμένοι από τους χορηγούς που λένε ότι σκοπεύουν να επεκτείνουν τις συμβάσεις τους. Αλλά εξέφρασαν ανησυχία σχετικά με το ότι οι Αγώνες θα ακυρωθούν εάν δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν το 2021. Και δήλωσαν ότι η διεξαγωγή των Αγώνων χωρίς θεατές θα ισοδυναμούσε με ακύρωση για τους εταιρικούς χορηγούς.

Διαφήμιση