Αρχική Special Topics ΟΑΕΔ: Παράταση σε επιδόματα ανεργίας – Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

ΟΑΕΔ: Παράταση σε επιδόματα ανεργίας – Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

0
ΟΑΕΔ
ΟΑΕΔ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Διαφήμιση

Παρατείνονται για άλλους δύο μήνες τα επιδόματα ανεργίας που έληξαν τον Μάιο, όπως δήλωσε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, στον ΑΝΤ1.
Όπως είπε η πληρωμή θα γίνει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Και αφορά όλους όσους έπαιρναν επίδομα ανεργίας και αυτό έληξε τον Μάιο.

Η παράταση ισχύει και για όσους αρχικά το επίδομα έληγε νωρίτερα όπως τον Μάρτιο, που πήραν τότε την πρώτη παράταση. Και αυτοί θα λάβουν επίδομα ανεργίας τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όπως πρόσθεσε ο κ. Πρωτοψάλτης.

Δίμηνη παράταση επιδομάτων ανεργίας και ποσά

ΟΑΕΔ: Παράταση σε επιδόματα ανεργίας – Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι
ΟΑΕΔ (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
  • Δικαιούχοι της τακτικής επιδότησης ανεργίας – έως 798,5 ευρώ (έως 399,25 ευρώ μηνιαίως), ποσό προσαυξανόμενο κατά 10% επιπλέον για κάθε προστατευόμενο μέλος του δικαιούχου ανέργου.
  • Δικαιούχοι του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολούμενων – έως 720 ευρώ (έως 360 ευρώ μηνιαίως).
  • Δικαιούχοι του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας – έως 400 ευρώ (έως 200 ευρώ μηνιαίως).

Υπενθυμίζεται πως η καταβολή ολοκληρώνεται αυτόματα, μέσω απευθείας κατάθεσής στους τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους, όπως αίτηση, προσκόμιση δικαιολογητικών.

Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

Διαφήμιση