Αρχική Special Topics ΟΑΕΔ: Παράταση σε επιδόματα ανεργίας – Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

ΟΑΕΔ: Παράταση σε επιδόματα ανεργίας – Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

17
ΟΑΕΔ
ΟΑΕΔ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Διαφήμιση

Παρατείνονται για άλλους δύο μήνες τα επιδόματα ανεργίας που έληξαν τον Μάιο, όπως δήλωσε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, στον ΑΝΤ1.
Όπως είπε η πληρωμή θα γίνει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Και αφορά όλους όσους έπαιρναν επίδομα ανεργίας και αυτό έληξε τον Μάιο.

Η παράταση ισχύει και για όσους αρχικά το επίδομα έληγε νωρίτερα όπως τον Μάρτιο, που πήραν τότε την πρώτη παράταση. Και αυτοί θα λάβουν επίδομα ανεργίας τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όπως πρόσθεσε ο κ. Πρωτοψάλτης.

Δίμηνη παράταση επιδομάτων ανεργίας και ποσά

ΟΑΕΔ: Παράταση σε επιδόματα ανεργίας – Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι
ΟΑΕΔ (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
 • Δικαιούχοι της τακτικής επιδότησης ανεργίας – έως 798,5 ευρώ (έως 399,25 ευρώ μηνιαίως), ποσό προσαυξανόμενο κατά 10% επιπλέον για κάθε προστατευόμενο μέλος του δικαιούχου ανέργου.
 • Δικαιούχοι του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολούμενων – έως 720 ευρώ (έως 360 ευρώ μηνιαίως).
 • Δικαιούχοι του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας – έως 400 ευρώ (έως 200 ευρώ μηνιαίως).

Υπενθυμίζεται πως η καταβολή ολοκληρώνεται αυτόματα, μέσω απευθείας κατάθεσής στους τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους, όπως αίτηση, προσκόμιση δικαιολογητικών.

Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤι προβλέπει η ρύθμιση για τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα
Επόμενο άρθροΤέλος στην ανεξέλεγκτη λειτουργία των λούνα παρκ

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Υποτίθεται ότι τουλάχιστον μέχρι την 2η Παρασκευή κάθε μήνα τα καταβάλλουν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό.Έχει πληρωθεί κανείς;
  Αν όχι υπάρχει η παραμικρή ιδέα αν θα χρειαστεί κάποια ενέργεια από τους δικαιούχους είτε πότε θα γίνουν oi πληρωμές;

 2. Εγώ που είχα ενταχθεί στη προηγούμενη παραταση (επιδότηση ανεργιας έληξε στα μέσα Απριλιου) ενώ τον προηγούμενο μήνα πιστωθηκε το επίδομα κανονικά την δεύτερη Παρασκευή του μήνα, τώρα για τον Μαιο δεν έχουν βάλει ακόμα τίποτα… ξέρει κανείς ποτέ θα γινουν οι πληρωμές?

 3. Από τον ΟΑΕΔ λένε ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πώς θα γίνει η παράταση και πως θα μπουν τα λεφτά. Ένα ξέρω εγώ ότι δεν έχουμε δουλειά και παίζουν με τα νεύρα μας

 4. Δεν πήραμε καμία παράταση .. ότι έδωσαν έδωσαν μην πιστεύετε τα fakenews αν δείτε την ανακοίνωση είναι η ίδια σε όλες τις αναρτήσεις .. κάποιος ανόητος το άκουσε λάθος το ανέβασε και οι άλλοι απλά το ξεπατηκωσαν..

 5. Σε όσους μπηκε μόνο ο ένας μήνας από την πρωτη παράταση που δόθηκε,πρέπει να κάνετε παρουσία στον ΟΑΕΔ για να μπει και η δεύτερη παράταση,το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και μόλις τους έστειλα την παρουσία ηλεκτρονικά,επειτα απο δύο μέρες μπήκαν τα χρηματα.Δεν έχει ειπωθεί ούτε γραφτεί πουθενά αυτό που σας λεω.

 6. Όλοι εκτός αυτών πού τελείωσε ανεργία τον Μάιο οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να κάνουμε αίτηση μόλις ανοίξουν από τον ΟΑΕΔ διαδικτυακά κάποια εφαρμογή να πιστοποιήσουμε τα στοιχεία μας και τον Ιβάν λογαριασμό και μετά θα πληρώσουν το πρώτο 10 ήμερο του Ιουλίου Α ξέχασα να είστε όλοι σίγουροι ότι είστε εγγεγραμμένοι άνεργοι με κάρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ