Αρχική COVID-19 Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει στην προσπάθεια επανεκκίνησης του τουρισμού

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει στην προσπάθεια επανεκκίνησης του τουρισμού

0
Όμιλος Ηρακλής
Διαφήμιση

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το νησί της Σκοπέλου στην προσπάθεια προσέλκυσης, υποδοχής και εξυπηρέτησης τουριστικού κοινού την επόμενη ημέρα της πανδημίας. Προχωρά σε δωρεά πλήρως εξοπλισμένου ISOBOX ειδικής κατασκευής στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για την πρόληψη και αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών. Ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την ετοιμότητά του νησιού από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Σκοπέλου, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του νησιού για την υγειονομικά ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού. Με το νέο και ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ, που παραδόθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για την υποδοχή και τον έλεγχο των ασθενών που πιθανόν νοσούν από μολυσματικές ασθένειες, το νησί βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή και εγρήγορση. Η προσφορά αυτή του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ κάνει την επόμενη ημέρα του ελληνικού τουρισμού περισσότερο αισιόδοξη, λειτουργώντας ενισχυτικά τόσο προς την τοπική όσο και την εθνική οικονομία.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρει στην προσπάθεια επανεκκίνησης του τουρισμού ISOBOX
HERACLES ISOBOX

O κ. Σταμάτης Περίσσης, Δήμαρχος Σκοπέλου, δήλωσε «Με αφορμή την πανδημία του COVID-19 ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το νησί μας προσφέροντας δωρεάν ένα ISOBOX πλήρως εξοπλισμένο στο Κέντρο Υγείας της Σκοπέλου, για την αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών. Για την ενέργειά της αυτή την ευχαριστούμε θερμά. Επίσης, ευχαριστούμε το Βουλευτή Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια για τη βοήθειά του».

Η κα Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ κάνουμε πράξη το «όλοι μαζί», χτίζουμε γόνιμες συνέργειες με τους τοπικούς εταίρους και συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο στην ανασυγκρότηση της χώρας μετά την πανδημία. Αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και των τοπικών κοινωνιών, συμμετέχουμε στην προσπάθεια να ανοίξει και πάλι τις «πύλες» του ο ελληνικός τουρισμός. Με τη δωρεά του ISOBOX ειδικής κατασκευής συμβάλλουμε στην ασφαλή και υπεύθυνη υποδοχή και εξυπηρέτηση του τουριστικού κοινού στο νησί της Σκοπέλου».

Διαφήμιση