Αρχική Επιχειρείν MASTER FLOOR: Η σύγχρονη «πράσινη» λύση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

MASTER FLOOR: Η σύγχρονη «πράσινη» λύση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εμπλουτίζει την οικογένεια λύσεων MASTER για αειφόρες κατασκευές
0
HERACLES OMILOS GR
Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει το νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν MASTER FLOOR. Πρόκειται για φυσική, ελαφροβαρή σύνθεση που αξιοποιεί τις μοναδικές φυσικές ιδιότητες της ελαφρόπετρας και σε κατάλληλα μείγματα αποδίδει ιδανικό ελαφροσκυρόδεμα πληρώσεων. Με αυτόν τον τρόπο, μένει πιστός στη στρατηγική του να οδηγεί τις εξελίξεις για κατασκευές με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και να καλύπτει ανάγκες όλου του φάσματος των κατασκευών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εμπλουτίζει την οικογένεια λύσεων MASTER σχεδιάζοντας ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν με ποιοτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό σε ποιότητα, ευκολία, οικονομία και περιβαλλοντική απόδοση. Το «Φυσικά Δυνατό» MASTER FLOOR έχει ως βάση την ελαφρόπετρα ΛΑΒΑ, έναν απόλυτα φυσικό πόρο, που καθιστά το προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον μειώνοντας δραστικά τις εκπομπές CO2 σε όλο τον κύκλο ζωής των κατασκευών που συμμετέχει. Η ελαφρόπετρα αποτελεί φυσικό ορυκτό που δεν χρειάζεται πρόσδοση θερμότητας για τη διόγκωσή του σε αντίθεση με αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς. Επιπρόσθετα, ως φυσική πρώτη ύλη, συνδυάζει χωρίς καμία χημική επεξεργασία ομοιογενή ποιότητα, χαμηλό ειδικό βάρος, μεγάλη μηχανική αντοχή, καθώς και υψηλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

«Master» σε κάθε τεχνική σύγκριση χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, το MASTER FLOOR απαιτεί λιγότερη ποσότητα τσιμέντου στις πληρώσεις συμβάλλοντας σε σημαντική μείωση των φορτίων στο κτίριο και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας σε θέρμανση/ψύξη κατά τη λειτουργία των κατασκευών. Επιπλέον, είναι ενισχυμένο έναντι ρηγματώσεων, καθώς και αδρανές σε επαφή με τον οπλισμό διασφαλίζοντας τη μη διάβρωση του σίδερου. Ταυτόχρονα, το νέο προϊόν MASTER FLOOR εγγυάται άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα στην τελική επιφάνεια με μία μόλις στρώση γεμίσματος. Όλα αυτά με σημαντικά λιγότερη σκόνη κατά τις εργασίες, βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες υγείας & ασφάλειας στο εργοτάξιο.

MASTERFLOOR Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ
Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ – MASTERFLOOR
Μια πρόταση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ που έρχεται να προστεθεί στις αειφόρες λύσεις που παρέχει και καλύπτει ανάγκες ενδεικτικά για:
  • Επιπέδωση δαπέδων όπου πρόκειται να επιστρωθούν πλακάκια, πλάκες γρανίτη κλπ. – χωρίς να απαιτείται η πρόσθετη επιφανειακή στρώση για την επίστρωση πλακιδίων
  • Υπόβαση για επίστρωση ταρατσών (κλίσεις απορροής, μόνωση)

Ο κ. Δημήτρης Δήμου, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ παραμένουμε πρωτοπόροι στην μετάβαση σε πιο βιώσιμες κατασκευές. Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις «πράσινες» προϊοντικές μας επιλογές για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, διευκολύνοντας παράλληλα την καθημερινότητά του καθώς και διασφαλίζοντας την υγεία & ασφάλειά του. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το νέο προϊόν MASTER FLOOR με βάση την ελαφρόπετρα αντικατοπτρίζει τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης, της υπευθυνότητας και της καινοτομίας που πρεσβεύει ο Όμιλός μας».

Το MASTER FLOOR είναι διαθέσιμο σε μεγασάκους των 500 και 1.000 λίτρων για επαγγελματίες και ιδιώτες μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here