Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Ελλάδα και Κύπρος: Βασικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί του γερμανικού TUI

Ελλάδα και Κύπρος: Βασικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί του γερμανικού TUI

0
Κάβο Γκρέκο. Κύπρος.
Κάβο Γκρέκο, Κύπρος.
Διαφήμιση

Ο γερμανικός τουριστικός όμιλος TUI, κατατάσσει την Ελλάδα και την Κύπρο στη “χρυσή” πεντάδα του, αφού τις περιλαμβάνει μεταξύ των κυριότερων ταξιδιωτικών προορισμών. Ο Όμιλος ξεκινά το φετινό του πρόγραμμα στις 17 Ιουνίου.

Οι Βαλεαρίδες, τα Κανάρια, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος θα αποτελέσουν τις βασικές αγορές για την φετινή περίοδο, ενώ προγράμματα διακοπών θα υπάρχουν και για τις Κροατία και Βουλγαρία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της TUI για την Γερμανία, Μάρεκ Άντριστσακ.

Ελλάδα και Κύπρος: Βασικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί του γερμανικού TUI

Η πρώτη πτήση της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στο Φάρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, και ίσως στη Μαγιόρκα. Ενώ, κατά το δεύτερο μισό του μήνα και σε συνεργασία με την τοπική κυβέρνηση των Βαλεαρίδων, θα υλοποιηθεί δοκιμαστικό πρόγραμμα με περιορισμένο αριθμό τουριστών.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να άρει τώρα την ταξιδιωτική οδηγία της για τις χώρες της ΕΕ και τέσσερις ακόμη χώρες της Ευρώπης. Είναι σημαντικό βήμα για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, προκειμένου να μπορούν να παρουσιάσουν εγκαίρως πακέτα διακοπών“, δήλωσε ο κ. Άντριστσακ στο περιοδικό “Business Insider” και προσέθεσε ότι η εταιρία του έχει ήδη ετοιμάσει έκτακτο πρόγραμμα για τις πιο αγαπημένες χώρες των Γερμανών για διακοπές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση