Αρχική COVID-19 «Δεν κάνουμε εκπτώσεις στη δημόσια υγεία», λέει ο Ν. Χαρδαλιάς από τη...

«Δεν κάνουμε εκπτώσεις στη δημόσια υγεία», λέει ο Ν. Χαρδαλιάς από τη Ζάκυνθο

0
χαρδαλιάς

«Πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο βρίσκεται το ζήτημα της δημόσιας υγείας. Αυτό τονίζει από την Ζάκυνθο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.
Ένα ζήτημα, στο οποίο δεν κάνουμε εκπτώσεις. Και ένα ζήτημα που περιβάλλει κάθε μας κίνηση και σε αυτήν τη φάση, στο άνοιγμα των συνόρων και των πτήσεων εξωτερικού».

Αυτό το μήνυμα έστειλε από την Ζάκυνθο προς όλους ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο κ.Χαρδαλιάς, επιθεώρησε από κοντά την τήρηση των μέτρων προστασίας Covid-19 των επιβατών στον Διεθνή Αερολιμένα Ζακύνθου.

4ήμερο επιθεωρήσεων σε 18 αεροδρόμια

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ξεκίνησε ένα 4ήμερο επιθεωρήσεων σε 18 αεροδρόμια, εν’ όψει του ανοίγματος των πτήσεων από την 1η Ιουλίου.

Τον κ. Χαρδαλιά υποδέχθηκαν στην Ζάκυνθο ο βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ Διονύσης Ακτύπης, ο δήμαρχος Νικήτας Αρετάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Στασινόπουλος, η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Μαρία Μουζάκη, ο διευθυντής και στελέχη της Fraport στο αεροδρόμιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here