Αρχική Ενέργεια ΔΕΗ: Νέα τιμολογιακή πολιτική με ελαφρύνσεις

ΔΕΗ: Νέα τιμολογιακή πολιτική με ελαφρύνσεις

0
παράταση ΔΕΗ
Διαφήμιση
Νέα τιμολογιακή πολιτική πρόκειται να εφαρμόσει η ΔΕΗ παρατείνοντας ουσιαστικά τις εκπτώσεις που είχε ξεκινήσει λόγω κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, θα καταργηθούν η διαφορετική και υψηλότερη χρέωση της κλίμακας των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh, ενώ θα καθιερωθεί ενιαίο τιμολόγιο για τα νοικοκυριά και τους πελάτες της χαμηλής τάσης.

Έκτακτα μέτρα έως 26/6

ΔΕΗ: Νέα τιμολογιακή πολιτική με ελαφρύνσεις

Υπενθυμίζεται ότι τα έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 26 Μαρτίου και θα ισχύσουν έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η χρέωση με 0,11058 ευρώ ανά kWh των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh όπως και εκείνων κάτω από αυτό το όριο.

Η δημόσια εταιρεία θα συνεχίσει την ενιαία χρέωση για όλες τις καταναλώσεις – με τη χαμηλότερη τιμή των 0,11058 ευρώ ανά kWh. Η νέα εμπορική πολιτική της ΔΕΗ ευνοήθηκε κυρίως λόγω της δραστικής μείωσης της λιγνιτικής παραγωγής καθώς και των χαμηλότερων τιμών του φυσικού αερίου.

Οι συνεπείς καταναλωτές

παράταση ΔΕΗ

Η ΔΕΗ επίσης, θα συνεχίσει την εκπτωτική πολιτική της συνέπειας των πληρωμών η οποία σήμερα είναι στο 5%, χωρίς να αποκλείεται και προσαρμογή της εμπορικής πολιτικής στα δεδομένα της αγοράς. Επιπλέον δρομολογεί την περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, και ταυτόχρονα ετοιμάζει νέα προϊόντα με επίκεντρο τους συνεπείς καταναλωτές.

Διαφήμιση