Αρχική Επιχειρείν Volton: Δωρεά 10 υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Volton: Δωρεά 10 υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

0
Volton: Δωρεά 10 υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας
Διαφήμιση

Volton

Στη δωρεά 10 υπερσύγχρονων κλινών Μ.Ε.Θ. (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας) προς το Υπουργείο Υγείας, προχωράει η εταιρεία ενέργειας  Volton θέλοντας να συμβάλει στην εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται στη χώρα για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού.

Οι 10 νοσοκομειακές κλίνες, είναι σχεδιασμένες με ειδικές προδιαγραφές για ΜΕΘ με στόχο την  άμεση και αποτελεσματική θωράκιση των Δημόσιων Νοσοκομείων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν από την πανδημία Covid-19.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της δωρεάς, καθώς και η κατανομή της, πραγματοποιείται σε πλήρη συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, ώστε να αυξηθούν οι επιχειρησιακές δυνατότητες του και να καλυφθούν οι ανάγκες περιοχών που παρουσιάζουν εντονότερες ελλείψεις ιατρικού εξοπλισμού.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης , η Volton και οι εργαζόμενοι της δηλώνουν ότι  συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις  στην εθνική συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.


*Παρακολουθήστε μέσα από το live blog του www.ecozen.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών. Μέτρα προστασίας από τον ιό και προτάσεις ειδικών και ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο live blog του www.ecozen.gr.

Διαφήμιση