Αρχική Τεχνολογία Ρεκόρ στη χρήση του Skype: 40 εκατ. χρήστες ημερησίως

Ρεκόρ στη χρήση του Skype: 40 εκατ. χρήστες ημερησίως

0
Skype
Διαφήμιση

Skype

Η εφαρμογή Skype (ανταλλαγής μηνυμάτων και πραγματοποίησης κλήσεων/βιντεοκλήσεων), έχει πλέον 40 εκατομμύρια ημερήσιους χρήστες, με βάση τα στοιχεία που κατέγραψε η εταιρεία τον Mάρτιο. Όπως τονίζει η ίδια, αυτό το νούμερο μεταφράζεται σε αύξηση της τάξεως του 70% μέσα σε έναν μήνα.

Το Skype αποτελούσε πάντα μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και πραγματοποίησης κλήσεων, τόσο φωνής όσο και βίντεο. Η Microsoft ανακοίνωσε πολλές αλλαγές και προσθήκες για τα προϊόντα της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε επιπλέον στατιστικά δεδομένα.

Τεράστια άνοδος στα online προϊόντα

H Microsoft δήλωσε ότι η πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων που διαθέτει, η Teams, καθώς και οι υπηρεσίες του Xbox είδαν αύξηση της τάξεως του 775%. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα η χρήση του Skype εκτοξεύτηκε.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε ότι πλέον οι χρήστες του Skype αφιερώνουν 220% περισσότερο χρόνο σε κλήσεις μέσω της εφαρμογής, σε σύγκριση με αντίστοιχες περιόδους.

Τα υπόλοιπα apps

Skype Subtitles

Όσον αφορά άλλα δημοφιλή apps, η Microsoft δήλωσε ότι οι ημερήσιοι χρήστες του Teams αυξήθηκαν από τα 20 εκατομμύρια που ήταν τον Νοέμβριο στα 44 εκατομμύρια.

Αντίστοιχη αύξηση είδε και το Slack, το οποίο αποτελεί τον κύριο αντίπαλο του Teams και κατάφερε να ξεπεράσει τα 12,5 εκατομμύρια ταυτόχρονα ενεργούς χρήστες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜεγάλη πυρκαγιά κοντά στο Τσερνόμπιλ προκαλεί αύξηση της ραδιενέργειας
Επόμενο άρθροΤα ζώα “εκμεταλλεύονται” τον κορονοϊό και “εισβάλλουν” στις άδειες πόλεις (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ