Αρχική Επιχειρείν H Μαρίνα Φλοίσβου στηρίζει δράσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

H Μαρίνα Φλοίσβου στηρίζει δράσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

0
Flisvos Marina

Η Μαρίνα Φλοίσβου συμβάλει με τη σειρά της στις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας στηρίζοντας τους επαγγελματίες υγείας, τα νοσοκομεία και τις ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας.

Η Μαρίνα Φλοίσβου προχώρησε σε:
  • Δωρεά χρηματικού ποσού στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων που πλήττονται από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
  • Συνέβαλε στην προμήθεια και διανομή τροφίμων και προϊόντων βασικής ανάγκης, μέσω του κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου.
  • Αντίστοιχη δωρεά για την ενίσχυση της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ με σκοπό την θωράκιση της υγείας των παιδιών, καθώς και τη διευκόλυνση του έργου του ιατρικού και λοιπού προσωπικού της κλινικής.
Μέτρα προστασίας

Επιπρόσθετα, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, η Μαρίνα Φλοίσβου έχει εφαρμόσει μέτρα προστασίας για την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Ενδεικτικά στις εγκαταστάσεις της μαρίνας εφαρμόστηκαν:
  • Περιορισμός μαζικής πρόσβασης του κοινού στη μαρίνα με απενεργοποίηση των δύο εισόδων πεζών, καθώς και της εισόδου από το Δημοτικό Πάρκο.
  • Προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των δύο δημόσιων χώρων στάθμευσης με σκοπό την αποτροπή μαζικής πρόσβασης επισκεπτών με τα οχήματά τους.

Τα μέτρα αυτά είχαν άμεσο και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here