Αρχική Επιχειρείν Ένωση Μαρίνων Ελλάδας: Δωρεά tablets για τηλε-εκπαίδευση

Ένωση Μαρίνων Ελλάδας: Δωρεά tablets για τηλε-εκπαίδευση

0
three children looking at a tablet computer 3536480

Η Ένωση Μαρίνων Ελλάδας δίνει το δικό της «παρών» στον αγώνα κατά του κορονοϊού από τον οποίο πλήττεται η χώρα, υποστηρίζοντας την προσπάθεια της Πολιτείας και ειδικότερα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για ενίσχυση της τηλε-εκπαίδευσης.

Εκτιμώντας στις παρούσες συνθήκες ότι η εκπαίδευση είναι ένας από τους κλάδους που επλήγησαν πρώτοι από την πανδημία, η Ένωση Μαρίνων Ελλάδας ανακοινώνει τη δωρεά 165 σύγχρονων tablet. Θα διατεθούν στο Υπουργείο, το οποίο με τη σειρά του θα τα διανείμει σε σχολεία στα οποία υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, με σκοπό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ψηφιακή λειτουργία του σχολείου και της παράδοσης των μαθημάτων.

Info:

Η Ένωση Μαρίνων Ελλάδας αποτελείται σήμερα από 21 τουριστικούς λιμένες/μαρίνες με συνολικά 8.100 θέσεις ελλιμενισμού για πλοία αναψυχής και εκπροσωπεί το 75% περίπου των οργανωμένων θέσεων ελλιμενισμού στη χώρα μας.

Ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την εκπροσώπηση των τουριστικών λιμένων της ελληνικής επικράτειας, την αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και τη μελέτη και επεξεργασία θεμάτων που αφορούν στη δημιουργία και λειτουργία των τουριστικών λιμένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here