Αρχική Ειδήσεις e-Άδειες: Άνοιξε η πλατφόρμα για γνωμοδοτήσεις των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής

e-Άδειες: Άνοιξε η πλατφόρμα για γνωμοδοτήσεις των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής

0
Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Διαφήμιση

Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής των φακέλων προς τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής μέσω του «e-Άδειες», ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και τους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Σε πρώτη φάση η ηλεκτρονική πλατφόρμα ενεργοποιήθηκε για τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής των περιφερειακών ενοτήτων: Ανατολικής Αττικής, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Θήρας, Καλύμνου, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Κω, Λασιθίου, Λέσβου, Νάξου, Νοτίου Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Ρεθύμνης, Ρόδου, Σάμου, Σύρου, Τήνου, Χανίων, Χίου και αναμένεται κατόπιν της αποστολής των απαραίτητων στοιχείων από τους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων να παρασχεθεί η δυνατότητα αυτή για το σύνολο των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής σε όλη την ελληνική επικράτεια.

e-Άδειες

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δυνατότητα συμμετοχής στην ηλεκτρονική διαδικασία Γνωμοδοτήσεων των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής είναι οι εξής:

  • Πρόεδρος και γραμματέας κάθε Σ.Α. και οι αναπληρωτές τους να αποκτήσουν προσωποποιημένους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικών αδειών «e-Άδειες», και
  • Πρόεδρος, μέλη και γραμματέας κάθε Σ.Α. και οι αναπληρωτές τους να δημιουργήσουν λογαριασμό στην υπηρεσία τηλεδιασκέψεων e:Presence.gov.gr που παρέχεται από την εταιρεία Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και έρευνας Α.Ε. για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑΔΜΗΕ: To 2030 ολοκληρώνεται ο χάρτης των ηλεκτρικών διασυνδέσεων
Επόμενο άρθροΠάσχα στο σπίτι: 25 tips για να βάψετε τα πιο πρωτότυπα πασχαλινά αβγά (Βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ