Αρχική Επιχειρείν cosmoONE: Δωρεάν η υπηρεσία ηλεκτρονικών διαγωνισμών

cosmoONE: Δωρεάν η υπηρεσία ηλεκτρονικών διαγωνισμών

0
cosmoONE logo
Διαφήμιση

Την υπηρεσία ηλεκτρονικών διαγωνισμών, sourceONE, προσφέρει δωρεάν για τρεις μήνες η cosmoONE, στα Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας μας. Με την πρωτοβουλία αυτή, η εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ διευκολύνει Νοσοκομεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση να καλύψουν ψηφιακά τις αυξημένες ανάγκες των προμηθειών τους, κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών ψηφιακής αλληλεγγύης #DigitalSolidarityGR.

 

H υπηρεσία sourceONE υποστηρίζει απευθείας αναθέσεις, έρευνες αγοράς (RFI), αιτήματα προσφορών (RFP/RFQ) και διαγωνισμούς (e-tenders). Μέσω της εφαρμογής sourceONE, δίνεται η δυνατότητα στους εργαζομένους των Νοσοκομείων και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), να διεκπεραιώνουν τις διαδικασίες των διαγωνισμών για προμήθειες αγαθών, έργων και υπηρεσιών ψηφιακά, εξ΄ αποστάσεως και με ασφάλεια, όπου κι αν βρίσκονται. Οι ανακοινώσεις των ανοικτών δημόσιων διαγωνισμών Νοσοκομείων για συμμετοχή προμηθευτών αναρτώνται στο www.b2bhealth.gr.

O Θανάσης Πετμεζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της cosmoONE, δήλωσε: «Η δωρεάν διάθεση της εφαρμογής μας σε Νοσοκομεία και ΟΤΑ είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε, προκειμένου σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία, να συνδράμουμε από πλευράς μας στη διασφάλιση της απρόσκοπτης και ομαλής λειτουργίας των πιο κρίσιμων φορέων της χώρας μας».

Στήριξη της πρωτοβουλίας της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR

 

Σχετικά με την cosmoONE: Η cosmoONE, εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει από το 2001 υπηρεσίες ηλεκτρονικών προμηθειών για φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Οι λύσεις της καλύπτουν όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, από την ηλεκτρονική καταγραφή του αιτήματος προμήθειας, την ηλεκτρονική έρευνα αγοράς και τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό, μέχρι τη διαπραγμάτευση μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας και την ηλεκτρονική παραγγελία. Όλες οι εφαρμογές της παρέχονται υπό μορφή υπηρεσίας και μπορούν να διασυνδέονται με τα πληροφοριακά συστήματα των εταιρειών που εξυπηρετούν. Οι υπηρεσίες της cosmoOΝΕ έχουν διακριθεί με 13 βραβεία, ενώ η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως εξειδικευμένος πάροχος B2B Ηλεκτρονικών προμηθειών, με καθοριστική συμβολή στη διαμόρφωση και εξέλιξη του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Διαφήμιση