Αρχική Επιχειρείν Ανοιχτά με μειωμένο ωράριο τα καταστήματα των δικτύων τηλεφωνίας

Ανοιχτά με μειωμένο ωράριο τα καταστήματα των δικτύων τηλεφωνίας

0
Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ανοιχτά παραμένουν από τη Τετάρτη 18/3 επιλεγμένα καταστήματα COSMOTE, καταστήματα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και καταστήματα της Wind, σε όλη την Ελλάδα. Τα καταστήματα θα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο και αυξημένα μέτρα προστασίας για εργαζομένους και επισκέπτες, προκειμένου να εξυπηρετούν τις σημαντικές – αυτή τη δύσκολη περίοδο- ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών.

Αναλυτικά για τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ:

Τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα λειτουργούν καθημερινά (Δευτέρα-Σάββατο)  από τις 09.00 έως τις 15.00.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα καταστήματα που είναι ανοιχτά στην περιοχή τους, στα sites www.cosmote.gr & www.germanos.gr.

Η εταιρεία συστήνει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP, καθώς και τα sites της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για τις αγορές προϊόντων ή τη διαχείριση των συνδέσεών τους (πχ. έλεγχος υπολοίπου, ανανέωση χρόνου ομιλίας, αγορά πακέτων, διαχείριση ρούτερ, κ.ά.) και να επισκέπτονται τα καταστήματα, μόνο για βασικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και επισκευές ή αντικαταστάσεις συσκευών.

Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα προστασίας:

 • Σε κάθε κατάστημα, επιτρέπεται η ταυτόχρονη είσοδος έως 5 επισκεπτών. Σε μικρότερα καταστήματα, θα μπορούν να εξυπηρετούνται έως 3 πελάτες – σε κάθε περίπτωση κατά την κρίση του προϊσταμένου του κάθε καταστήματος, πάντα με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων.
 • Οι εργαζόμενοι όλων των καταστημάτων είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (γάντια, μάσκες).
 • Οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων αερίζονται και απολυμαίνονται συστηματικά.
 • Στις εισόδους, τα ταμεία και σε κεντρικά σημεία όλων των καταστήματων, έχουν τοποθετηθεί δοχεία με αντισηπτικό υγρό για χρήση από τους επισκέπτες.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να φροντίζει για τις ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών της και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Αναλυτικά για τα καταστήματα της WIND:

Καταστήματα WIND SHOP, WIND, 22JAN2015

Σε κάθε κατάστημα, επιτρέπεται η ταυτόχρονη είσοδος έως 2 επισκεπτών πάντα με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των πελατών.

Τα καταστήματα της Wind λειτουργούν καθημερινά (Δευτέρα-Σάββατο) από τις 09.00 έως τις 15.00 τηρώντας αυξημένα μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες, προκειμένου να εξυπηρετούν μόνο τις σημαντικές ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών.

Οι βασικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που εξυπηρετούν είναι:
 • Αποπληρωμή λογαριασμών
 • Ανανέωση χρόνου ομιλίας για το καρτοκινητό
 • Επισκευή και αντικατάσταση συσκευών

Για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών, σε όλα τα καταστήματα WIND έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας:

 • Σε κάθε κατάστημα, επιτρέπεται η ταυτόχρονη είσοδος έως 2 επισκεπτών, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τους.
 • Διάθεση αντισηπτικών σε κεντρικά σημεία του καταστήματος για χρήση από τους επισκέπτες
 • Καθημερινός, εξειδικευμένος καθαρισμός όλων των χώρων
 • Τακτικές προληπτικές απολυμάνσεις των χώρων

Η WIND συστήνει σε όλους τους καταναλωτές να παραμείνουν σπίτι και να εξυπηρετούνται από εκεί.  Μέσω του site wind.gr, και των εφαρμογών  myWIND , myF2G ,myQ  οι χρήστες εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια έχουν την δυνατότητα:

 • Εξόφλησης λογαριασμού
 • Ελέγχου του υπολοίπου του λογαριασμού τους
 • Ελέγχου του υπολοίπου χρήσης της σύνδεσης τους
 • Ανανέωσης χρόνου ομιλίας
 • Αγοράς πακέτων ομιλίας, data και sms

Επιπλέον για τις αγορές των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν (συσκευές, tablets, αξεσουάρ, κλπ) οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν το wind.gr ή να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή 8005003333

για να παραγγείλουν το προϊόν που επιθυμούν. Θα το παραλάβουν άμεσα (εντός 48 ωρών) και με δωρεάν μεταφορικά στην πόρτα τους.

Τέλος το 13800 (για ιδιώτες) και 1277 (για επιχειρήσεις) είναι στην διάθεση των πελατών για άμεση εξυπηρέτηση.

Μπορούμε να είμαστε σε επαφή χωρίς να χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή.

Μένουμε σπίτι. Συνεχίζουμε να είμαστε ασφαλείς.

#μένουμεσπίτι #είμαστεμαζί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here