Αρχική Επιχειρείν ΖeniΘ: Το πιο πράσινο και φουτουριστικό κτήριο στην καρδιά της Αθήνας.

ΖeniΘ: Το πιο πράσινο και φουτουριστικό κτήριο στην καρδιά της Αθήνας.

0
ΖeniΘ
Διαφήμιση

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, εταιρεία της ιταλικής Eni gas e luce, εγκαινιάζει τα νέα γραφεία της στο “The Orbit”. H ΖeniΘ, γεμίζει με την κορυφαία της ενέργεια το πιο πράσινο και φουτουριστικό κτήριο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Οι νέες εγκαταστάσεις της ZeniΘ στο υπερσύγχρονο συγκρότημα επί της Λ. Κηφισιάς σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την εταιρεία, φιλοξενώντας το smart factory της εταιρείας στο smart building της Αθήνας.

Η ομάδα της ZeniΘ συνεχίζει την 20χρονη πορεία της στην ελληνική αγορά και έρχεται ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο κοινό της πρωτεύουσας. Στεγάζει τη δραστηριότητά της σε ένα κτήριο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, με ιδιαίτερη αισθητική και λειτουργικότητα.

ΖeniΘ hq orbit

Το “The Orbit”, στο οποίο φιλοξενούνται τα νέα γραφεία της ZeniΘ, ξεχωρίζει για τον βιοκλιματικό σχεδιασμό του, καθώς το 90% του είναι «πράσινο». Με υπερυψωμένους κήπους που θα δεσπόζουν στις τρεις μεγάλες γέφυρες ανοίγματος 25 μέτρων, τα τέσσερα κλιμακοστάσια θα διαθέτουν «κάθετους» κήπους και στις εσοχές του δεύτερου και του όγδοου ορόφου του κτηρίου θα φιλοξενούν φυτεμένα δώματα. Το τελικό αποτέλεσμα ουσιαστικά θα καταστήσει το “The Orbit πιο πράσινο κτήριο της Αθήνας. Το σύγχρονο design, οι καθαρές γραμμές και οι κοινόχρηστοι χώροι, προσανατολισμένοι στην επικοινωνία μεταξύ των ενοίκων του χώρου γραφείων, αυξάνουν σημαντικά την παραγωγικότητα και βοηθούν στη δημιουργία νέων ιδεών, σύμφωνα με τους δύο αρχιτέκτονες Νατάσσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή.

Ο κ. Federico Regola, CEO της ZeniΘ, δήλωσε:

«Η ZeniΘ είναι μια εταιρεία με ελληνικές ρίζες και ευρωπαϊκή κληρονομιά που προέρχεται από τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της ενέργειας, την ιταλική ΕNI. Η εταιρεία διοχετεύει όλη της την ενέργεια και τεχνογνωσία της στη δημιουργία υπηρεσιών και καινοτόμων προϊόντων, δείχνοντας τον δρόμο προς το μέλλον της εγχώριας αγοράς ενέργειας, φροντίζοντας για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα. Το smart factory, ως «εργαστήρι καινοτομίας» θα διεγείρει ακόμη περισσότερο τον νέο τρόπο σκέψης των ανθρώπων και των συνεργατών της ZeniΘ.

Με έδρα της το “The Orbit”, το νέο «πράσινο» κτήριο – ορόσημο της Αθήνας, η ZeniΘ επιβεβαιώνει και μοιράζεται το όραμα της τοπικής κοινότητας για μια καλύτερη καθημερινότητα μέσα από την καινοτομία και δεσμεύεται να συνεχίζει να παρέχει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της σε όλη την Ελλάδα».

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, σχολίασε:

«Η ZeniΘ επεκτείνει τις βάσεις της στην Αθήνα και εγκαινιάζει το νέο της σπίτι σε ένα φουτουριστικό κτήριο, στο κέντρο της πόλης, συνεχίζοντας να σχεδιάζει ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες για τους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδα της ZeniΘ χτίζει το δικό της smart factory στα πρότυπα της ΕΝI gas e luce, στο έξυπνο περιβάλλον του “The Orbit”. H ZeniΘ εμπνέεται από αυτό το φρέσκο campus επόμενης γενιάς, για να προσφέρει τις πιο έξυπνες και συμφέρουσες ενεργειακές λύσεις, για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, επιβραβεύοντας σταθερά την εμπιστοσύνη τους».        

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedinInstagram και Twitter.

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 8 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Διαφήμιση