Αρχική Επιχειρείν Περισσότερες από 2.500 συναντήσεις εργασίας στο #JobDay DEV

Περισσότερες από 2.500 συναντήσεις εργασίας στο #JobDay DEV

0
1 (1)
Διαφήμιση

Με στόχο τις απ’ ευθείας συναντήσεις όσων αναζητούν μια καλύτερη προοπτική εργασίας με τις μεγάλες πολυεθνικές κ ελληνικές επιχειρήσεις τεχνολογίας, διεξήχθη το #JobDay DEV, που διοργάνωσε επιτυχώς για πρώτη χρονιά το Skywalker.gr

Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων, του GRECA (Greek eCommerce Association), του ΣΕΠΒΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος) και του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων με ελεύθερη είσοδο.

Interviews5

H συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες από τον κλάδο της πληροφορικής και της τεχνολογίας, η διενέργεια συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα
Περισσότεροι από 300 επισκέπτες που παρευρέθηκαν στο #JobDay DEV είχαν τη δυνατότητα:
  • Να επισκεφθούν τα περίπτερα των 21 επιχειρήσεων που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις για περισσότερες από 107 θέσεις εργασίας.
  • Να παρακολουθήσουν δωρεάν 3 worshop με επίκαιρη θεματολογία από την τεχνολογία και συγκεκριμένα: «Intralot: The journey of a game» με εισηγητή τον κ. Νίκο Φουρνογεράκη, Lotteries and Statistics Specialist, Intralot, «Cloud-rule based management: Prospects and benefits for businesses» με εισηγητή τον κ. Νίκο Μπέλια, Senior Consultant, Cognity S.A., και «Καθαρός κώδικας με παραδείγματα» με εισηγητές τους κ.κ. Θάνο Νόκα, προγραμματιστή, HumanFactor, mentor, trainer και youtuber, SocialNerds, και Θάνο Κόρακα, προγραμματιστή, HumanFactor, και youtuber, SocialNerds.
  • Να βελτιώσουν το LinkedIn προφίλ τους με τη βοήθεια των εξειδικευμένων στελεχών της CVexperts.
  • Να δεχθούν συμβουλές για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα από τον κ. Πέτρο Ραπανάκη, οικονομολόγο, πτυχιούχο ΑΒΣΠ, σύμβουλο επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού, εισηγητή, συγγραφέα.
  • Να συμμετάσχουν αυτόματα σε κλήρωση με δώρο ένα tablet από την εταιρία MLS Ιnnovation Inc.
  • Να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να γνωρίσουν από κοντά τους SocialNerds, Έλληνες youtubers, experts του προγραμματισμού.

Interviews4

Το Skywalker.gr υποστηρίζει αδιάλειπτα το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κοινό στα #JobDays και #JobFestivals που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2019 δημοσίευσαν 9.800 εταιρίες στο www.skywalker.gr 93.100 αγγελίες για 158.300 θέσεις εργασίας όλων των ειδικοτήτων, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.300.000.

Workshop3

Η διοργάνωση του #JobDay DEV πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα:

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, GRECA (GREEK ECOMMERCE ASSOCIATION), ΣΕΠΒΕ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΕΕΛΛΑΚ)

Χορηγοί:

SOFTCOM INTERNATIONAL, COGNITY

Υποστηρικτές:

TÜV AUSTRIA ACADEMY, OXYZED, ΘΕΩΡΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Gift partner:

MLS ΙNNOVATION INC.

Food & drink partner:

ΕΨΑ, BSA, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, OTUS, ΔΙΩΝΗ RAINBOW WATERS

Παράλληλες δράσεις:

SOCIALNERDS, CVEXPERTS, ΠΕΤΡΟΣ ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ

Χορηγοί επικοινωνίας:

ΕΠΙΧΕΙΡΩ, READER.GR, NETFAX, ZOUGLA, COM.TODAY, EMEA, STARTUPPER.GR, STARTUP.GR, E-RADIO, E-DAILY, ICT PLUS, BIZ TECH.GR, TECH CHANNEL PARTNER, TECHPRESS.GR, ALL ABOUT ANDROID, IT SECURITY PROFESSIONAL, GOVA STILETO, WEB WORLD NEWS, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

 

 

Διαφήμιση