Αρχική Διάστημα Mυστήριο αντικείμενο στέλνει σήματα στη γη κάθε 16 μέρες

Mυστήριο αντικείμενο στέλνει σήματα στη γη κάθε 16 μέρες

0
Σύμπαν
Διαφήμιση

Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι επιστήμονες με ένα μυστήριο αντικείμενο το οποίο στέλνει κάθε 16 μέρες σήματα στον πλανήτη μας και βρίσκεται 500 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη.

Σύμφωνα με τη «Τhe Sun», Οι επιστήμονες το αναγνωρίζουν ως το πρώτο αξιόπιστο πρότυπο γρήγορων ραδιοφωνικών σημάτων στο βαθύ διάστημα, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα τι προκαλεί το συγκεκριμένο φαινόμενο. Τα σήματα επαναλαμβάνονται κάθε 16 μέρες, το οποίο σημαίνει πως κάτι τα ελέγχει.

Μπορεί οι ερευνητές να έχουν βρει μέχρι στιγμής πάνω από 100 τύπους γρήγορων ραδιοφωνικών σημάτων, αλλά μόνο 10 από αυτούς επαναλαμβάνονται και κανένας δεν έχει δείξει κανένα σταθερό ρυθμό, πράγμα που κάνει αυτό το φαινόμενο ακόμη πιο περίεργο.

Σύμπαν

Σύμφωνα με μια θεωρία των επιστημόνων, τα συγκεκριμένα σήματα περιστρέφονται γύρω από κάτι άλλο, όπως ένα αστέρι ή μια μαύρη τρύπα, ενώ μια αιτία που προκαλεί τη μετάδοσή τους θα μπορούσαν να είναι οι άνεμοι.

Παρ’ όλα αυτά, οι ειδικοί δεν μπορούν να πουν με σιγουριά τι προκαλεί αυτά τα σήματα, όμως αποκλείουν κάποια πράγματα, όπως το να είναι κάποιου είδους επικοινωνία από εξωγήινους.

για πιο εξειδικευμένες πληροφορίες δείτε το ακόλουθο link

Διαφήμιση