Αρχική Τεχνολογία Εκτός λειτουργίας το Taxisnet το προσεχές Σαββατοκύριακο

Εκτός λειτουργίας το Taxisnet το προσεχές Σαββατοκύριακο

0
Taxisnet
Διαφήμιση

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις υπηρεσίες του Taxisnet, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ), «από το Σάββατο 22/2/2020 στις 8:00 έως και την Κυριακή 23/2/2020 στις 24:00 θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της», στην οποία περιλαμβάνεται και το Taxisnet.

Εκτός του Taxisnet δεν θα λειτουργούν και άλλες εφαρμογές, όπως εκείνες για τις συντάξεις και τα ακίνητα (πλατφόρμα προστασίας πρώτης κατοικίας, μισθωτήρια ακινήτων κ.λπ).

Η νέα διαδικασία για τις επιστροφές φόρων

taxisnet
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ TAXISNET (Eurokinissi)

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2020 θα πρέπει να δηλωθούν στο Taxisnet οι αιτήσεις για τα ζευγάρια που επιθυμούν να υποβάλλουν ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις. Σε ό,τι αφορά τις φορολογικές δηλώσεις 2020, η ειδική εφαρμογή στο Taxisnet αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Στο μεταξύ, την Τρίτη, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε μια απόφαση με νέες οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής φόρου. Με στόχο να αποφευχθούν οι ουρές στις ΔΟΥ, η απόφαση ορίζει ότι για όσους δικαιούνται επιστροφή φόρου καθίσταται η υποχρεωτική «η δήλωση στο Taxisnet της ΑΑΔΕ του IBAN, που χρησιμοποιούν για την πληρωμή των αχρεωστήτως καταβληθέντων φόρων».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο«Ναι» από το ΚΑΣ για την εγκατάσταση νέου ανελκυστήρα στην Ακρόπολη
Επόμενο άρθροΝέα Ζηλανδία: Χιλιάδες μύδια νεκρά σε παραλία από τον καύσωνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ