Αρχική Ειδήσεις Τηλεμαραθώνιος για το Χαμόγελο του Παιδιού

Τηλεμαραθώνιος για το Χαμόγελο του Παιδιού

Σκοπός του τηλεμαραθώνιου είναι να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», στο οποίο θα φιλοξενούνται μωρά από 0 έως 24 μηνών
0
xamogelo

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου η ΕΡΤ διοργανώνει τηλεμαραθώνιο για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», στο οποίο θα φιλοξενούνται μωρά από 0 έως 24 μηνών, που σήμερα βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε νοσοκομεία και μαιευτήρια.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωσή του, «κάποια από αυτά τα μωρά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, άλλα έχουν υποστεί κακοποίηση και παραμέληση, άλλα πάλι εγκαταλείφθηκαν λίγες ώρες μετά τη γέννησή τους. Σε κάθε περίπτωση τα μωρά στερούνται τα απαραίτητα, με σημαντικότερο όλων τη σταθερή, εξατομικευμένη φροντίδα που είναι επιβεβλημένη για την ομαλή ανάπτυξή τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τελικός στόχος για κάθε μωρό είναι να προχωρήσει η διαδικασία της αναδοχής/υιοθεσίας του, βάσει των διαδικασιών που ορίζονται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, υποστηρίζει η οργάνωση.

Η προσπάθεια της Δημόσιας Τηλεόρασης θα κορυφωθεί με μία ειδική τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ1 από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Λένα Αρώνη. Παράλληλα, επιστήμονες θα τεκμηριώσουν την απόλυτη ανάγκη δημιουργίας του νέου αυτού χώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here