Αρχική Επιχειρείν Θεσσαλονίκη: Καλύτερη αστική συγκοινωνία μέχρι το καλοκαίρι

Θεσσαλονίκη: Καλύτερη αστική συγκοινωνία μέχρι το καλοκαίρι

0
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΑΣΘ
(ΟΑΣΘ) από αριστερά Γιάννης Σπανός, Ιωάννης Καλογερούδης, Γιώργος Σκόδρας, Γιάννης Τόσκας και Ιωάννης Ρεντζεπέρης.
Διαφήμιση

Επιταχύνει τις διαδικασίες ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) για την αντιμετώπιση του συγκοινωνιακού προβλήματος της πόλης με στόχο την  βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών από την αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καλογερούδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Τόσκας επισκέφθηκαν τη Διοίκηση του ΟΑΣΘ και καθόρισαν το πλαίσιο ενίσχυσης των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την επιχειρησιακή δυνατότητα του ΟΑΣΘ, ζητήματα συντήρησης του στόλου, τις συνθήκες παροχής του έργου, την επικείμενη συνεργασία με το ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον προγραμματισμό για άμεση προμήθεια πολλών μισθωμένων λεωφορείων εκ μέρους του ΟΑΣΘ και αλλαγή του «τοπίου» σε σύντομο διάστημα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΟΑΣΘ
Συνάντηση κ. Καλογερούδη και κ. Τόσκα με το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΟΑΣΘ

Όλες οι πλευρές διατύπωσαν την κοινή τους προσήλωση στο στόχο αλλά και την αισιοδοξία τους ότι μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες ώστε ο ΟΑΣΘ μαζί με τα ΚΤΕΛ να διαθέτουν σε καθημερινή λειτουργία περισσότερα από 500 οχήματα στη Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο θα είναι θετικότατο για την εξυπηρέτηση του μετακινούμενου πολίτη που σήμερα ταλανίζεται.

Συνεργασία με τους εργαζόμενους

Σε επόμενη  συνάντηση η ηγεσία του Συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ δέχθηκε τη νέα Διοίκηση του ΟΣΕΘ σε εξίσου θετικό κλίμα, και συζήτησαν θέματα που αφορούν τόσο τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά κυρίως τη συγκοινωνία στην περιοχή. Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι μακρόχρονη και πάντοτε είχε θετικά αποτελέσματα. Τόσο ο Πρόεδρος του ΟΣΕΘ όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος άκουσαν τις απόψεις των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και εξήγησαν τους λόγους της ενωτικής προσπάθειας ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ προς όφελος του πολίτη και με στόχο την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here