Αρχική Επιχειρείν Φροντίδα στους πρόσφυγες από τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ 

Φροντίδα στους πρόσφυγες από τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ 

0
ΗΡΑΚΛΗΣ
Διαφήμιση

Αρωγός στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που δημιουργεί η  αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, στέκεται ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ.

Μέσω της θυγατρικής εταιρίας Lafarge Beton αναλαμβάνει να καλύψει τις αυξημένες  ανάγκες σε υλικοτεχνική υποδομή των  κοινωνιών εκείνων που  σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος.

Η Lafarge Beton,επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης,  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Μυτιλήνης και προσφέρει τα απαραίτητα δομικά υλικά για την αναβάθμιση των υποδομών της τοπικής κοινωνίας. Η δωρεά αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο δράσεων που υλοποιεί ο Όμιλος με στόχο την υποστήριξη και ανακούφιση των προσφύγων τόσο στη Λέσβο όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνηςκ. Ευστράτιος Κύτελης, δήλωσε «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την εταιρία Lafarge Beton για την προσφορά δομικών υλικών στο Δήμο μας για την αναβάθμιση των υποδομών  του. Η δωρεά αυτή έρχεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο  του τόπου  μας, ο οποίος δοκιμάζεται από τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές».

«Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ ακούμε τις προσδοκίες της κοινωνίας και απαντούμε με κάθε τρόπο και μέσο, και κυρίως με ουσία, όπου υπάρχει ανάγκη. Στο πλαίσιο της ολοένα αυξανόμενης ροής προσφύγων, συνεισφέρουμε με ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τη στήριξη των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας για ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε ο Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣκ. Λευτέρης Χριστοφοράκης.

Διαφήμιση