Αρχική Ενέργεια 14 εκατ. ευρώ για θέρμανση στα σχολεία από το ΥΠ. ΕΣ.

14 εκατ. ευρώ για θέρμανση στα σχολεία από το ΥΠ. ΕΣ.

0
Σχολείο, τάξη
Στιγμιότυπα από το 170ο και 108ο Δημοτικό σχολείο Αθήνας λίγο μετά τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαφήμιση

Συμπληρωματική Κατανομή ποσού 14 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, σε όλους τους Δήμους της χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Επίσης, με άλλη απόφαση του κ. Θεοδωρικάκου, κατανέμεται ποσό 1,7 εκατ. ευρώ για τη δαπάνη σίτισης των μαθητών μουσικών και καλλιτεχνικών γυμνασίων και λυκείων της χώρας.

Τα 14 εκατ. ευρώ κατά προτεραιότητα θα προωθηθούν για την κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανά δήμο. Μπορείτε να κατεβάσετε τις κατανομές σε κάθε δήμο από εδώ.

Τέλος από τον λογαριασμό «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», κατανέμεται ποσό 1.745.551,63 € σε Δήμους της χώρας, για τη δαπάνη σίτισης των μαθητών μουσικών και καλλιτεχνικών γυμνασίων και λυκείων της χώρας, κατά τη σχολική περίοδο 2019-2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here