Αρχική Επιχειρείν Η Sky Express ενώνει την Αθήνα με την Κοζάνη και την Καστοριά

Η Sky Express ενώνει την Αθήνα με την Κοζάνη και την Καστοριά

0
Sky Express Kozani
Διαφήμιση

Η Sky Express στο πλαίσιο της διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης της, ενώνει την Αθήνα με την Κοζάνη και την Καστοριά, αναπτύσσοντας το δίκτυο της και ενισχύοντας την παρουσία της στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Sky Express από σήμερα 1η Δεκεμβρίου θα συνδέει την Αθήνα με την Κοζάνη και την Καστοριά με τρεις εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Sky Express Δυο Νέοι Προορισμοί

Οι πτήσεις Αθήνα- Κοζάνη – Καστοριά – Αθήνα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ οι πτήσεις Αθήνα- Καστοριά- Κοζάνη- Αθήνα κάθε Πέμπτη, αυξάνοντας έτσι η Sky Express τον κατάλογο με τους προορισμούς της σε 34. Τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους στο www.skyexpress.gr.

«Με την ένταξη των νέων δρομολογίων, η Sky Express ενώνει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα, προσφέροντας σε όλους τους επιβάτες μεγαλύτερη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών στο εσωτερικό δίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, δίνει τη δυνατότητα και στους ξένους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε κάθε γωνιά της χώρας – τόσο στην ηπειρωτική όσο και στην νησιωτική Ελλάδα- συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην ανάπτυξη και διεύρυνση της τουριστικής περιόδου», επεσήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express, κ. Θεόδωρος Κροκίδας.

Sky Express Kastoria

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here