Αρχική Περιβάλλον ΕΤΑΔ: 25 προτάσεις για τον Λυκαβηττό

ΕΤΑΔ: 25 προτάσεις για τον Λυκαβηττό

0
Λυκαβηττός
Διαφήμιση

Εικοσιπέντε προτάσεις υποβλήθηκαν στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. στο πλαίσιο του Ανοικτού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού «ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΠΑΝ.ΟΡΑΜΑ».

Η συμμετοχή θεωρείται ιδιαίτερα ικανοποιητική, δεδομένης της έκτασης και της πολυπλοκότητας του θέματος, που αφορά την ανάπλαση του πλατώματος που περιβάλλει  το Θέατρο του Λυκαβηττού, των υποστηρικτικών του εγκαταστάσεων καθώς και των τμημάτων του φυσικού αναγλύφου που περιβάλλουν την περιοχή και βρίσκονται εντός των ορίων παρέμβασης, ιδιοκτησίας ΕΤΑΔ.

Η Κριτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από τους κ. Π. Τουρνικιώτη αρχιτέκτονα μηχ/κο Κοσμήτορα και καθηγητή της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχ/κων του ΕΜΠ, πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, Κ. Καραδήμα αρχιτέκτονα μηχ/κο αναπληρωτή καθηγητή της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχ/κων του ΕΜΠ, ως κριτή εκ προσωπικοτήτων, Χ. Πατρινέλη αρχιτέκτονα μηχ/κο εκπρόσωπο της ΕΤΑΔ Α.Ε., Δ. Διαμαντόπουλο αρχιτέκτονα μηχ/κο ελεύθερο επαγγελματία, Ι. Δρούγα αρχιτέκτονα μηχ/κο υπάλληλο ΥΠΕΝ, Ε. Σακελαρίδου αρχιτέκτονα μηχ/κο αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΑΠΘ, και  Π. Πετρακόπουλο αρχιτέκτονα μηχ/κο ελεύθερο επαγγελματία, έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησης των παραδοτέων για την κατάταξη των μελετών και την απονομή των βραβείων.

Διαφήμιση