Αρχική Επιχειρείν Υποδομές: Διαγωνισμός για την ανάδειξη του “έργου της χρονιάς”

Υποδομές: Διαγωνισμός για την ανάδειξη του “έργου της χρονιάς”

0
nationalg
Διαφήμιση

Διαγωνισμό για την ανάδειξη του έργου της χρονιάς ξεκινά η ιστοσελίδα ypodomes.com διατηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών.

Πέρσι μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού, έργο της χρονιάς αναδείχθηκε η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου. Το έργο-ΣΔΙΤ, βραβεύθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο 3ο Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η φετινή βράβευση

TOP20 ERGA 2019

Για την φετινή χρονιά το ypodomes.com αποφάσισε να εμπλουτίσει τη διαδικασία ως εξής: μία λίστα με 20 έργα υπό κατασκευή (δείτε σχετικό πίνακα) δόθηκε σε 30 δημοσιογράφους εξειδικευμένους σε θέματα υποδομών, από τους οποίους ζητήθηκε εντός μίας εβδομάδας να ψηφίσουν τα 3 κατά τη γνώμη τους πιο «δραστήρια» και άξια αναφοράς έργα, για την χρονιά που ολοκληρώνεται.

Από αυτή την ψηφοφορία τα 5 κορυφαία σε ψήφους έργα, θα ανακοινωθούν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου και θα τεθούν σε online ψηφοφορία από την 1η μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2019 στη κρίση των αναγνωστών του ypodomes.com.

Στις 2 Ιανουαρίου 2020, θα ανακοινωθεί μέσα από το ypodomes.com το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019. Ακολούθως θα ενημερώσουμε την Αναθέτουσα Αρχή, την ανάδοχο εταιρεία, το μελετητικό γραφείο και το αρμόδιο Υπουργείο (εάν εμπλέκεται).

Η βράβευση του ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2020, στα πλαίσια του ITC 2020-4o Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών, που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 

Διαφήμιση