Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Τα πάντα του Βελγίου έγιναν 100 ημερών και απέκτησαν ονόματα

Τα πάντα του Βελγίου έγιναν 100 ημερών και απέκτησαν ονόματα

0
panda
Διαφήμιση

Τα δύο γιγάντια πάντα που γεννήθηκαν στις 8 Αυγούστου σε ζωολογικό κήπο του Βελγίου έλαβαν επισήμως ονόματα, σε μία ειδική τελετή, στην οποία γιορτάστηκαν και οι 100 ημέρες από τη γέννησή τους.

panda 4

Τα δίδυμα ονομάστηκαν Bao Di και Bao Mei, που σημαίνει «Μικρός αδελφός του Tian Bao» και «Μικρή αδελφή του Tian Bao». Η επιλογή των ονομάτων έγινε μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας επί προτάσεων, που είχαν προταθεί από τον Κινέζο πρέσβη στο Βέλγιο, Τσάο Ζονγκμινγκ και το προσωπικό του ζωολογικού κήπου Pairi Daiza, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους της Ευρώπης.

panda 2

Περισσότεροι από 73.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη διαδικτυακή ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας ανακοίνωσε ο Κινέζος πρέσβης. «Εύχομαι αυτά τα γιγαντιαία πάντα να βοηθήσουν τους Βέλγους να κατανοήσουν καλύτερα την Κίνα και να δέσουν τη φιλία μας για το μέλλον» δήλωσε ο πρέσβης.

panda 3

Οι υπεύθυνοι του κήπου υπολογίζουν ότι στα μέσα Δεκεμβρίου τα πάντα θα μπορούν να βγουν από τον ειδικό χώρο για βρέφη, που βρίσκονται τώρα και να επανενωθούν με τη μητέρα τους σε χώρο, που θα μπορεί να τα δει και το κοινό.

panta 1

Με πληροφορίες από: Ναυτεμπορική, Reuters, Brusselstimes
 

Διαφήμιση