Αρχική Επιχειρείν Συνεργασία της WIND με τα Αθηναϊκά Θέατρα

Συνεργασία της WIND με τα Αθηναϊκά Θέατρα

0
wind one diaskedash
Διαφήμιση

Οι παραστάσεις των «Αθηναϊκών Θεάτρων» ξεκίνησαν δυναμικά για την περίοδο 2019-2020 και οι συνδρομητές WIND ONE επωφελούνται με «1+1» εισιτήριο – δώρο σε παράσταση της επιλογής τους στα θέατρα Αλίκη, Μικρό Παλλάς, Μικρό Χορν, Εμπορικόν και Αποθήκη [1].

Η WIND εξασφάλισε για όλους τους συνδρομητές WIND ONE δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για παραστάσεις από 16/11/2019 σε όλες τις παραγωγές της εταιρείας «Αθηναϊκά Θέατρα», τη μεγαλύτερη εταιρεία θεατρικών παραγωγών στην Ελλάδα. Η WIND έχοντας ως κεντρικό πυλώνα την εξαιρετική εμπειρία πελάτη, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές WIND ONE να κάνουν χρήση της υπηρεσίας 1+1, προσθέτοντας ακόμα ένα προνόμιο στα μοναδικά συνδυαστικά πακέτα επικοινωνίας της.

Η διαδικασία είναι απλή:  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τον κωδικό της προσφοράς είτε στέλνοντας SMS, γράφοντας  «ΤΕΧΝΗ ΝΑΙ» στο 1202, είτε κάνοντας login στην εφαρμογή myWIND και στην ενότητα «Μοναδικά προνόμια» όπου μπορούν να βρουν την προσφορά για τα Αθηναϊκά Θέατρα και να επιλέξουν «Θέλω κωδικό». Στη συνέχεια ο κωδικός θα αποσταλεί με SMS στο κινητό του συνδρομητή, ο οποίος θα μπορεί να τον εξαργυρώσει στο www.viva.gr και να κλείσει εισιτήρια για την παράσταση που επιθυμεί.

Περισσότερες πληροφορίες στο 13800, στο www.wind.gr  ή σε ένα κατάστημα WIND.

Λίγα λόγια για τα Αθηναϊκά Θέατρα:

Η εταιρεία «Αθηναϊκά Θέατρα» αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία θεατρικών παραγωγών στην Ελλάδα με 5 δημοφιλή θέατρα στο κέντρο της Αθήνας και παραγωγές που διακρίνονται για το γούστο και την επιμέλεια, κερδίζοντας  την προτίμηση του κοινού, τα επαινετικά σχόλια και τις κριτικές του Τύπου. Για τη σαιζόν 2019-2020, η εταιρεία Αθηναϊκά Θέατρα έχει ανακοινώσει έως τώρα 5 παραγωγές: τη «Μαμά Ρόζα» στο θέατρο Αλίκη, το «Θάνατο του Εμποράκου» στο θέατρο Εμπορικόν, το «ART» στο θέατρο Μικρό Παλλάς, το «Ένας αληθινός καουμπόι» στο θέατρο Μικρό Χόρν και το «Πατέρας» στο θέατρο Αποθήκη.

[1] Μικρό Παλλάς, κτίριο CityLink, Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Αθήνα | Εμπορικόν,
«Ψυρρή», Σαρρή 11, Αθήνα | Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα | Αποθήκη, «Ψυρρή», Σαρρή 40, Αθήνα |  Μικρό Χορν, Αμερικής 10, Αθήνα

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here