Αρχική Ειδήσεις ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε διανυκτέρευση στα 5* ξενοδοχεία Cactus Hotels στη Κρήτη

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε διανυκτέρευση στα 5* ξενοδοχεία Cactus Hotels στη Κρήτη

0
CACTUS BAY
Cactus Bay 4*
Διαφήμιση

Το Ecozen.gr σας στέλνει διακοπές στα υπερπολυτελέστατα οικολογικά ξενοδοχεία Cactus Hotels στην Κρήτη!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 26 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι πραγματοποιήσουν τρία απλά βήματα που αναφέρουμε παρακάτω. Ο νικητής θα κερδίσει διπλή διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ένα από τα Cactus Hotel τα οποία λειτουργούν εποχιακά από τον Απρίλιο έως τις αρχές του Νοέμβρη. Οι ημερομηνίες και το ξενοδοχείο διαμονής θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης του νικητή με τα Cactus Hotel.

Η οικοφιλική αλυσίδα ξενοδοχείων Cactus Hotels της Κρήτης διακρίνονται για την πολυτέλεια αλλά και τον σεβασμό τους στο περιβάλλον και τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Είναι βραβευμένα με Green Key, το οικολογικό σήμα ποιότητας για εγκαταστάσεις τουρισμού και αναψυχής. Τα βραβεία Green Key απονέμεται σε εγκαταστάσεις που πληρούν μια σειρά περιβαλλοντικών απαιτήσεων και επιβραβεύουν  την υπεύθυνη στάση στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Προσφέροντας  μεγάλη ποικιλία τύπων καταλυμάτων, τα Cactus Hotels είναι κατάλληλα ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Τα ξενοδοχεία Cactus αποτελούν την ιδανική επιλογή για να περάσετε τις διακοπές σας με τον σύντροφό σας, την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Οι πελάτες της αλυσίδας μπορούν να επιλέξουν το ιδανικό θέρετρο, παραλία, θέα στο βουνό ή στη θάλασσα, να απολαύσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες, να διασκεδάσουν  στο waterpark και να απολαύσουν μοναδικές υπηρεσίες ηρεμίας και χαλάρωσης στο Spa & Fitness Center.

Ό, τι κι αν επιλέξουν απολαμβάνουν τη μοναδική Κρητική φιλοξενία!

Τα ξενοδοχεία της αλυσίδας

Cactus Royal Spa & Resort 5*: το ιδανικό μέρος για διαμονή για τις διακοπές σας με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας. Αποτελείται από 161 δωμάτια, 16 σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα. Τα εστιατόρια “Philoxenia” & “Elia” υπόσχονται να προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι γαστρονομίας. Το κεντρικό μπαρ “Notos”, το μπαρ της πισίνας “Eros” και το καφέ “Petrino” έρχονται να επισφραγίσουν την υπηρεσία φαγητού. Η απόλαυση κορυφώνεται στο πολυτελές κέντρο σπα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Διαθέτει 3 εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική πισίνα.

CACTUS ROYAL
Cactus Royal Spa & Resort 5*

Cactus Beach Hotel 4* & Cactus Village 4*: περιμένουν να εξερευνηθούν από επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε για τις οικογενειακές σας διακοπές. Διαθέτει 3 πισίνες, 3 εστιατόρια, 3 σνακ μπαρ στην πισίνα, 1 beach bar, καφετέρια, αμμώδη παραλία, συνεδριακές εγκαταστάσεις, ομάδα ψυχαγωγίας, δωρεάν πάρκινγκ, γήπεδο beach volley, μίνι γκολφ, παιδική χαρά και Water Park.

CACTUS BEACH
Cactus Beach Hotel 4* & Cactus Village 4*

Cactus Bay 4*: βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στη μέση της Σταλίδας στην Κρήτη και τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα. Αποτελείται από 36 δωμάτια, 1 πισίνα και 1 μπαρ με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

CACTUS BAY
Cactus Bay 4*

Cactus Mare 4*: Ένα νέο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων προστέθηκε στην οικογένεια των Cactus Hotels. Το όνομα του εμπνευσμένο από την πανέμορφη θέα στη θάλασσα χάρη στην παραθαλάσσια τοποθεσία του ξενοδοχείου. Το Cactus Mare σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Αποτελείται από 90 δωμάτια και σουίτες, 1 πισίνα, γυμναστήριο και χώρο σπα, ιδιωτική παραλία, 1 πισίνα, 1 beach bar και 1 εστιατόριο.

CACTUS MARE
Cactus Mare 4*

Τα Cactus Hotels βρίσκονται στην παραθαλάσσια περιοχή της Σταλίδας, στον Δήμο Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης μόλις 35χιλ. από το διεθνές αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.

Αποστολή των Cactus Hotels είναι να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάντα σύμφωνα με τις πολιτικές τους που αναφέρονται στο περιβάλλον, την τοπική κοινότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εθνική κληρονομιά. Η δέσμευση της εταιρείας για διασφάλιση και διατήρηση της βιωσιμότητας είναι απόλυτη και ενισχύεται κάθε χρόνο.

Τρία βήματα συμμετοχής στον διαγωνισμό

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει να έχετε διαβάσει και  να  συμφωνήσετε με τους όρους του διαγωνισμού ακολουθώντας τα βήματα:

  • Κάνετε like στη σελίδα του Ecozen και των Cactus Hotel στο Facebook για να μένετε ενημερωμένοι για τα τελευταία μας νέα,
  • Πατήστε εδώ και για να κάνετε share/κοινοποίηση τον διαγωνισμό μας,
  • Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Facebook αναφέροντας το όνομά σας για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, καθώς και ένα email επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

Ο τυχερός που θα κερδίσει την διπλή διανυκτέρευση, θα πρέπει να ολοκληρώσει τα τρία βήματα ώστε να συμμετάσχει στην κλήρωση.

Καλή επιτυχία!

Διαφήμιση