Αρχική Ευζωία Υιοθέτησε τον φωτισμό των Χριστουγέννων!

Υιοθέτησε τον φωτισμό των Χριστουγέννων!

0
XMAS1
Διαφήμιση

Τελικά ποτέ δεν είναι νωρίς για να μιλήσουμε για …Χριστούγεννα.

Τι κι αν κάποιοι φοράμε ακόμη σανδάλια και κοντομάνικα, κακά τα ψέματα, οι βροχές είναι προμήνυμα του χειμώνα και άρα των εορτών. Για παιδιά και μεγάλους.

Εξ’ ου και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης φροντίζει να είναι έτοιμος εγκαίρως, μην τυχόν και έχουμε τα γνωστά και μη εξαιρετέα παρατράγουδα του παρελθόντος (βλ. ρόδα, δέντρο κλπ.).

Διαφορετικά Χριστούγεννα

Έτσι, στο πλαίσιο του προγράμματος “Υιοθέτησε την πόλη σου” που ανακοινώθηκε πρόσφατα και θα εγκαινιαστεί τα Χριστούγεννα, δίνει το σύνθημα “για μία Αθήνα πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη, πιο φιλόξενη” και καλεί τους πολίτες όχι μόνο να υιοθετήσουν το δρόμο, το πεζοδρόμιο ή τη γειτονιά τους, αλλά και να αναλάβουν το φωτισμό της περιοχής που επιθυμούν για την περίοδο των εορτών, “για να γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα διαφορετικά”.

Στόχος του δήμου είναι να λάμψουν γειτονιές της πρωτεύουσας, να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης αλλά και η ψυχολογία κατοίκων και επισκεπτών.

Εορταστικό κλίμα παντού

Ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός που διαθέτει σήμερα ο Δήμος, δεν επαρκεί για τον στολισμό όλης της πόλης καθώς η τελευταία προμήθεια υλικού έγινε το 2003, με αποτέλεσμα ολόκληρες περιοχές να μένουν έξω από το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Με το “Υιοθέτησε την πόλη σου”, ο Δήμος της Αθήνας δίνει τη δυνατότητα στους δημότες, τους επαγγελματίες, σε ιδρύματα και φορείς αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν την Αθήνα, “να γίνουν μέρος της δημιουργίας μίας πόλης πιο όμορφης, πιο σύγχρονης αλλά και πιο εορταστικής”.

Α.Χ.

Διαφήμιση