Αρχική Ειδήσεις Ξεκινούν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ξεκινούν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις

0
Διαφήμιση

Ξεκινούν την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Τι να προσέξετε
  • Τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να αναγράφουν την παλαιά και τη νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν με έκπτωση. Παράλληλα, επιτρέπεται η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης.
  • Σε περίπτωση που προσφέρεται μειωμένη τιμή σε πάνω από το 60% των ειδών προς πώληση, τότε θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης. Εάν υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορία, το κατάστημα θα πρέπει να γράφει το εύρος του ποσοστού έκπτωσης, ήτοι «από… μέχρι %».
  • Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το κατάστημα θα πρέπει να αναγράφει ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη και να αναφέρεται το ποσοστό έκπτωσης.

Παράλληλα, τα καταστήματα αναμένεται να είναι ανοιχτά, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, με βάση τον νόμο 4446/2016. Το προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές είναι 11:00 – 18:00, ωστόσο, τα περισσότερα πολυκαταστήματα λειτουργούν μέχρι τις 20:00 ή 21:00.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα ΕΛΠΕ εγκατέστησαν φωτοβολταϊκό σύστημα στο Γυμνάσιο Δονούσας
Επόμενο άρθροΚαλοκαιρινό αναμένεται το τριήμερο, με μποφόρ όμως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ