Αρχική Μεταφορές Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Αύριο Σάββατο σε αρκετούς δρόμους του κέντρου δεν θα επιτρέπεται για αρκετές ώρες η στάθμευση και η κυκλοφορία οχημάτων
0
Μαραθώνιος

Εν όψει του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ αύριο στο κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται πως σε αρκετούς δρόμους του κέντρου δεν θα επιτρέπεται για αρκετές ώρες η στάθμευση και η κυκλοφορία οχημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

Ανακοινώνεται ότι τo Σάββατο (19-10-2019) λόγω διεξαγωγής του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου, ο οποίος θα ξεκινήσει την 18.00΄ ώρα από την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη (έμπροσθεν ΟΛΘ) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει την 21.00΄ ώρα από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 06.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 15.00΄ η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

  • Στη Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
  • στην 30ή Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
  • στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
  • στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου
  • στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
  • στην οδό Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
  • στην οδό Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής
  • στην οδό Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, καθώς και – στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από τη συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπολέοντος Ζέρβα έως τη συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση περιοριστικών μέτρων από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 23.00΄ ώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here