Αρχική Τουρισμός “Dive in Blue Growth”: Σημαντική η βιώσιμη ανάπτυξη για τον ΕΟΤ

“Dive in Blue Growth”: Σημαντική η βιώσιμη ανάπτυξη για τον ΕΟΤ

0
IMG 2904
Διαφήμιση

«Βιώσιμη ανάπτυξη και εκμετάλλευση του ενάλιου πλούτου μας, σημαίνει ανάπτυξη και βελτίωση για όλες τις συνδεόμενες με αυτόν περιοχές», τόνισε η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου κατά την έναρξη του Συνεδρίου «Dive in Blue Growth”, που  πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης στο πλαίσιο του προγράμματος BLUEMED.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ήταν η προώθηση του ενάλιου τουρισμού.

Ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ παραβρέθηκε στο Συνέδριο κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Όπως σημείωσε η ίδια: «Το βασικό σκεπτικό του Συνεδρίου μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Με αυτή τη στρατηγική κινούμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση του μαζικού τουρισμού και προχωράμε άμεσα στην ενίσχυση του θεματικού τουρισμού με σεβασμό στο περιβάλλον που αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας”. Και κατέληξε: «Ως ΕΟΤ πιστεύουμε στην συνεργασία. Μαζί με τις Περιφέρειες και τους Δήμους μπορούμε να αναδείξουμε πλήρως τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλούτο κάθε περιοχής, στην κατεύθυνση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here