Αρχική Επιστήμη Ώρα Χημείας: 150 χρόνια από την επινόηση του Περιοδικού Πίνακα

Ώρα Χημείας: 150 χρόνια από την επινόηση του Περιοδικού Πίνακα

0
Περιοδικός Πίνακας
Διαφήμιση

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών, στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 χρόνων από την επινόηση του Περιοδικού Πίνακα των στοιχείων από τον Dmitri Mendeleev, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2019, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, από τις 10:00 ως τις 18:30, με επίκεντρο τη Χημεία.

Διαδραστικά πειράματα, παρουσιάσεις και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, έχουν προετοιμαστεί από μια ομάδα εξαιρετικών Χημικών, με την αμέριστη υποστήριξη πλειάδας φοιτητών και μαθητών.

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών, ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, αποτελεί τον θεσμοθετημένο σύμβουλο του Κράτους για ζητήματα που άπτονται της επιστήμης της Χημείας και της Χημικής Εκπαίδευσης, συνεπής στο ρόλο της, επικοινωνεί με το κοινό για να καταστήσει τη Χημεία πιο προσιτή και πιο οικεία.

Στη δράση «Ώρα Χημείας», το κοινό θα συμμετάσχει σε εντυπωσιακά πειράματα Χημείας, θα ενημερωθεί για την ερμηνεία τους και τη χρηστική αξία τους για την καθημερινή ζωή. Επιπλέον, θα παίξει με τον Περιοδικό Πίνακα των στοιχείων και θα κερδίσει αναμνηστικά δώρα!

Στο The Mall Athens θα υπάρξουν τρεις διακριτοί χώροι εκδηλώσεων, στον καθένα από τον οποίο θα πραγματοποιούνται στοχευμένες δράσεις ανά ηλικιακή ομάδα.

Διαφήμιση