Αρχική Επιχειρείν Ο Όμιλος Quest συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας

Ο Όμιλος Quest συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στελέχη από τα τμήματα HR όλων των εταιρειών του Ομίλου θα παρέχουν πληροφορίες για τις ανοικτές θέσεις εργασίας
0
Ημέρες Καριέρας

Ο Όμιλος Quest συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας, τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που πραγματοποιείται  για 15η χρονιά από το kariera.gr, στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στελέχη από τα Τμήματα HR όλων των εταιρειών του Ομίλου, θα βρίσκονται στο stand 114- Δ7, αλλά και σε όλους τους χώρους της Έκθεσης, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για τον Όμιλο, τις δραστηριότητές του, τις ανοικτές θέσεις εργασίας, καθώς και ευρύτερα για τις γνώσεις, τις δεξιότητες, αλλά και τις αξίες που αναζητά ένας μεγάλος Οργανισμός που αναπτύσσεται συνεχώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε τομείς αιχμής, από τους νέους συνεργάτες / εργαζόμενους του.

Ο Όμιλος Quest με περισσότερα από 38 χρόνια παρουσίας στην αγορά, έχει αναγνωρίσει το ανθρώπινο δυναμικό ως θεμελιώδη παράγοντα στη δημιουργία αξίας, στην εξέλιξη και την επιτυχία του.  Η ανάπτυξη και η εκπαίδευση των εργαζομένων, η προσέλκυση και διατήρηση ικανών στελεχών, η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών, καθώς και ο απόλυτος σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι αναπόσπαστα στοιχεία στη στρατηγική και την κουλτούρα του.

Ο Όμιλος, με περισσότερα από 1750 άτομα προσωπικό σήμερα και δραστηριότητες στον τομέα της Πληροφορικής στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Διάθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών σε χονδρική και λιανική, Ολοκληρωμένες Λύσεις ), του ηλεκτρονικού εμπορίου, των ταχυμεταφορών και ταχυδρομικών υπηρεσιών, των ηλεκτρονικών συναλλαγών και της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές,  δημιουργεί κάθε χρόνο σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας, δίνοντας  ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να εργασθούν, συμβάλλοντας στον περιορισμό της διαρροής πνευματικού κεφαλαίου, στη μείωση της ανεργίας και στη διάδοση τεχνογνωσίας στην εγχώρια αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα στελέχη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής, έχουν υπάρξει εργαζόμενοι των εταιρειών του Ομίλου Quest, ακολουθώντας στη συνέχεια μία εξελικτική πορεία στην αγορά.

 

Quest Συμμετοχών

H Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των ταχυμεταφορών & ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ξεκινώντας το 1981 ως Info-Quest, η εταιρεία έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων Τεχνολογιών, στην εισαγωγή και χρήση της Πληροφορικής στην εκπαίδευση και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθώς και στη δημιουργία των νέων θεσμικών πλαισίων για την αποδοχή και χρήση των νέων τεχνολογιών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998 ενώ ο Όμιλος Quest απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.700 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Οι εταιρείες του Ομίλου Quest είναι η Info Quest Technologies, η Uni Systems, η iSquare, η iStorm, η θερμοκοιτίδα IQbility, η Quest Online (you.gr), η Cardlink, η ACS και η Quest Ενεργειακή.

 

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία

E-mail: pr@quest.gr

Τηλ. 211 9991494

www.quest.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here