Αρχική Καταστροφές Ντι Κάπριο: Οι ηγέτες τζογάρουν με το μέλλον του πλανήτη (video)

Ντι Κάπριο: Οι ηγέτες τζογάρουν με το μέλλον του πλανήτη (video)

0
dicaprio

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, για ακόμα μια φορά, άσκησε έντονη κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και σε άλλους ηγέτες, για τις επιλογές τους στο θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Αφορμή στάθηκε η απόφασή του Αμερικανού προέδρου να αποχωρήσουν οι ΗΠΑ από τη συμφωνία του 2017 στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή.

Όπως είπε στην ομιλία του, τόσο ο Τραμπ όσο και άλλοι ηγέτες τζογάρουν με το μέλλον του πλανήτη με το να αρνούνται ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή.

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι ηγέτες μας έχουν αποτύχει να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις για τις οποίες πανηγυρίσαμε τότε (σ.σ. το 2017). Τζογάρουν με το μέλλον μας και οι ηγέτες μας τους οποίους εμπιστευτήκαμε για να μας προστατεύουν και να αποτελούν το παράδειγμα, είτε έχουν αποτύχει να σταματήσουν τις επικίνδυνες πρακτικές είτε, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν αρνηθεί ακόμα και την ίδια την ύπαρξη της κλιματικής καταστροφής» είπε χαρακτηριστικά ο Ντι Κάπριο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός ηθοποιός επέκρινε δημοσίως τον Τραμπ, καθώς το 2017 τον είχε κατηγορήσει ότι «αδιαφορεί για τα γεγονότα, τις αλήθειες και την μοντέρνα επιστήμη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here